Guild Wars 2 拍賣場

主題列表 登入
二星初級會員 #1

SOLD!!!!!!!!!!!
二星初級會員 #2
玩唔到 GW2 仲點玩戰地3呀@@?
仲有 D3 一文不值喇@@ 俾錢我玩 我都要考慮一下
二星初級會員 #3
zero031053 發表於 12-8-18 10:11 AM
一個戰地3豪華版AC/一個D3豪華版AC換一個GW2 AC

如果你部腦玩唔到GW2就快D換啦!!!!  以上2樣都貴過GW2 可 ...

GW2平過佢地??????
四星黃金會員 #4
ring6159 發表於 12-8-18 09:16 PM

人地可能係指豪華版換普通GW AC= ="
都唔係換豪華裝既GW
四星黃金會員 #5
bhsskim5 發表於 12-8-18 03:05 PM
玩唔到 GW2 仲點玩戰地3呀@@?
仲有 D3 一文不值喇@@ 俾錢我玩 我都要考慮一下

人地都係想換個AC來玩JA~
何必惡言相向?:funk:
三星高級會員 #6
回覆 bhsskim5 的帖子

未免太激動吧=.=
二星初級會員 #7
ring6159 發表於 12-8-18 09:16 PM

我係換普通版GW2 AC.....
三星高級會員 #8

回覆 zero031053 的帖子

不過睇黎你好難換到- -戰地3 D人好易搵到破解.. D3唔使講啦下話-.-
二星初級會員 #9
TsHim 發表於 12-8-20 07:45 PM
回覆 zero031053 的帖子

不過睇黎你好難換到- -戰地3 D人好易搵到破解.. D3唔使講啦下話-.- ...

戰地3好易破解????點破???可以破到變成正版同人連線???  D3  典藏版有對翼都差唔多呢個價啦.同埋聽日就1.04,大把人回鍋啦
二星初級會員 #10
zero031053 發表於 12-8-21 02:28 PM
戰地3好易破解????點破???可以破到變成正版同人連線???  D3  典藏版有對翼都差唔多呢個價啦.同埋聽日就1. ...

唔好怪我直接啦
如果d3更新1.04 真係可以令d人就返黎玩
咁你就唔洗係度用d3 ac換gw2 ac啦
二星初級會員 #11
D3?我不如返去玩WOW好過啦,D3根本浪費時間
回到最頂傳統版

選擇頁數