《吞食天地2‧究極版》軍團區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

um..我唔係好識講野-.-希望各位諒解
咁我係呢個軍團既會長啦
我Game名桐谷和人
呢個團就係同幾位志同道合既朋友開既
我地唔限Lv 唔限地區
希望各位開開心心咁打機啦
軍團雖然未算成熟=ss=
不過都希望各位可以支持下我地啦:)

團內多打副 有問題會盡量幫你
而且我地會不斷改善
希望大家多多支持{:1_1:}

有興趣就係Game密我/PM啦:)
=============================================================================
Hey!!!
咁多位大家好:)
我係黑暗星雲會長~
多謝大家咁支持我地啦
我地由d呢個蚊型公會 開始慢慢成型..xP
多謝大家既支持xD
已加設RC方便交流
各團友有咩意見可以私底下同我講

我地好樂意同其他軍團做朋友:)
有需要既可以搵我地幫手:)

RC:25652746
歡迎各團入黎吹水KAKA
=============================================================================
9月9日 回應返世頻既事件
9月8日世頻有位玩家 威 指我地團昆人
http://www.2000fun.com/thread-5106157-1-1.html
瘋狂烏龍茶的確係我地團既團友
以上既Post佢亦都說明左自己Ac比人爆左
至於威就指我亦有份呃人
我自問對得起我所有既團友 朋友 甚至係全吞2ex既玩家
清者自清:)
只係澄清一下 謝.
感謝當日有份維護及支持我地團既軍團 無言感激
9月18日
本團正式升級為規模2軍團:)
雖然比唔上大型軍團
不過多謝各位團員既努力:)
收生條件
30lv up即可

活動照片#10:)
二星初級會員 #2
多吹水出頻 吹乜都得:smilie_:D:
二星初級會員 #3
等我支持下你地啦:smilie_:D::smilie_:D:
二星初級會員 #4
我又推下 支持下你地先!!
四星黃金會員 #5
入黎支持下~{:1_1:}
五星白金會員 #6
幫忙推一推,支持一下
三星高級會員 #7
留名支持
二星初級會員 #8
我想問E+仲收唔收人
一星新手會員 #9
龜渣 我支持你
二星初級會員 #10

團內活動照片:
晚上影高層團照
二星初級會員 #11
收我GAME名:人生既野唉
一星新手會員 #12
千草和樹 發表於 12-8-31 05:18 PM
收人:)
另多謝大家支持:)
本團不限LV 不限地區

淫龜淫龜淫龜
三星高級會員 #13
HEYMEE 發表於 12-8-31 05:20 PM
淫龜淫龜淫龜

多船龜多船龜多船龜
一星新手會員 #14
推~~~加油~收多d人呀~
一星新手會員 #15
tony2366 發表於 12-8-31 11:12 PM
多船龜多船龜多船龜

蕩龜蕩龜蕩龜
五星白金會員 #16
淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~淫龜龜~
我是來推POST的
二星初級會員 #17
誰是淫龜!!!!!!!!
人黎!!!重打五十大板
五星白金會員 #18
你囉淫龜龜:)
一星新手會員 #19
加油加油~收收收~~~人
三星高級會員 #20
淫龜! 拉出去斬龜頭!
下一頁
回到最頂傳統版