暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #21
無野無可能  我係野人d風都轉死d怪
二星初級會員 #22
回覆 gn0290821 的帖子

明白 不過汁少好多錢:ro04:  anyway 希望你開下live 分享下啦
一星新手會員 #23
我地。。野人係講次數盡快出橙
賣一件=一百場錢都仲有剩
二星初級會員 #24

回覆 gn0290821 的帖子

依家打成日都冇咩好裝 我都灰左啦 汁錢算..
橙裝機率太細  不過打小怪都易出丫
一星新手會員 #25
今日。。打到一個護腕。。放左一億二千萬
二轉會員 #26
gn0290821 發表於 12-9-1 09:37 PM
我。。一場ac3 25分鐘。。咩都唔buff  17萬攻

分享下呀~17萬攻~好想跟你學下野呀~~
二轉會員 #27
新手想問 隻跟隨巫女學咩技0.0
二星初級會員 #28
回覆 伊頭鬼作 的帖子

盾 加攻速 其他隨便就好@@
二轉會員 #29
gn0290821 發表於 12-9-1 09:37 PM
我。。一場ac3 25分鐘。。咩都唔buff  17萬攻

原黎你算慢~有人留言比我~佢20分鐘就完成個ACT3啦~
你要跟佢學下野 人地1分鐘打1個地圖
二星初級會員 #30
開台囉~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #31
小弟好想學下野...
可唔可以 放你d裝既屬性 上黎分享下???
二星初級會員 #32

回覆 ngchiuyu 的帖子

可以上英雄榜
http://us.battle.net/d3/en/profile/Alan-3899/hero/11684184
http://www.diabloprogress.com/hero/alan-3899/Alan/11684184

不過DPS/抗/血量 已經同以前冇得比..(FULL BUFF)
血量 以前2.8W > 5.1W
抗430 > 484
DPS 就更加唔使講 (unbuff 係180,317.75)
二星初級會員 #33
alanwong912 發表於 12-10-2 10:07 PM

可以上英雄榜

加好友一 齊玩?@@
二星初級會員 #34

其實平時好少時間玩 玩果時都係雙開 帶一隻分身打2份寶..(當然多數都係食白果)
而且我冇吸血 所以生存能力分分鐘比你想像中弱好多@@
五星白金會員 #35

其實點打可以20幾分鐘打曬A3?我從旋風蠻轉撕裂,旋風蠻最快都要一個鐘,撕裂都系咁上下,而家DPS unbuff 剩帶巫女18萬 就來19萬 吼完22萬,路線石磊-》天冠城-》要塞3層-》兵營-》兵營糧倉-》戰場-》冰洞-》基拉路-》雙坑-》雙塔-》打完阿丹收工,其實點可以做到25分鐘?剩系打兩個兵營9沖都20分鐘啦,求妙法(ps我一日打2-3場最少2件傳說,尋日打兩場4傳說其中一件不朽腰帶)
二星初級會員 #36
回覆 marcoyeung 的帖子

D人所謂 20MIN 其實唔知skip左幾多個地圖
只係行都唔只20 min
五星白金會員 #37
alanwong912 發表於 12-10-3 08:25 PM

D人所謂 20MIN 其實唔知skip左幾多個地圖

IC因為成日見人講話20幾分鐘打完A3,又無講到點樣打完,我以為真系有辦法可以20幾分鐘跑曬A3版圖,今日我試過,連普通難度都唔可以20分鐘跑曬A3,不過如果要skip地圖先可以20分鐘打完,咁我可以2分鐘就打完羅=。=剩系打阿丹個地圖
二星初級會員 #38

所以咪講 d 人吹水能力不知幾勁= =
btw. 其實如果你想打得多寶 可以帶多隻分身 (我自己有時會咁玩 囉2份寶)
如果dps夠 其實1隻同2隻怪既時間係差唔多 都係幾秒既事
高dps下 搵怪既時間耐過打怪 所以可以用呢個方法
五星白金會員 #39
回覆 alanwong912 的帖子

一個人點控制兩隻@@?我見外國有人用isboxer,但又要比錢,定系人手控制兩隻@@?
二轉會員 #40

你套裝砌左幾錢:redface:

下面個套裝唔知砌左幾錢....想AH拉返套黎玩下

[hdutube]C5iqeFU9W-I[/hdutube]
回到最頂傳統版

選擇頁數