Guild Wars 2 拍賣場

主題列表 登入
一星新手會員 #1

(已HOLD待交收,謝謝!)

購自Green Man Gaming, 序號(KEY)會於8/28當天釋放於 Green Man 戶口,因此會連 Green Man 戶口出售可改回自定的 Email, Password 等個人資料。

售$460
序號並未釋出因此從來未登入過的

請PM留聯絡電話約時間 ,於油麻地MTR交收脹號

附註:此組序號並沒有提早登入權利的,只可在美國時間8/28當天或以後登入
三星高級會員 #2
= =幾日見到5個人放序號
二星初級會員 #3

如果有人買佢哩個A/C ,

1.) 最好銀行過數給賣家
     (有銀行a/c no# record,放便追查)
2.)要係網吧更改密碼
管理員 #4
之前我貼過既安全提示,大家可以參考下

交易安全提示::
1.要求對方提供固網電話(如公司或住宅電話)並致電確認!
2.不要以為有對方銀行戶口就安全,騙子可利用別人的銀行戶口!
3.跟老手交易比較安全,對方使用新手帳號時(論壇或遊戲)需要謹慎!

其實好簡單,只要搵方法可以証明到賣家既真實身份,咁你既交易就會比較安全(最少被騙可以報警)。
1. 手機(真實性不夠,用充值卡就可以呃到你)。
2. 銀行戶口(你d錢所入既戶口未必係對方既戶口,佢可能叫你入去幣商戶口,佢再去同幣商拎貨,咁就成功洗黑錢了)。
3. 固網電話(我覺得尼個最有效,你要問對方拎固網電話,如屋企電話,公司電話,再確認電話係唔係打得通)。
二轉會員 #5
帳號交易真係小心d好…
一星新手會員 #6
Ahyo!!! 你想知乜都無問題最緊要公平安全trade! 我個a/c 係哩度新開係見哩度多啲人留意pc game. 我係某gxf 度都有同樣post 唔係新手啦。nickname 都係一樣。不過我都同意網上交易要小心嘅。 交易方法由玩家話事啦無問題嘅。
三星高級會員 #7
$300 收~~4XX 不如買新
六星鑽石會員 #8
信唔過xD
一星新手會員 #9

DELETED wrong msg
一星新手會員 #10
回覆 long0362408 的帖子

即係哩,你可以叫人小心啲。你一句信唔過會唔會主觀左?對我哩個賣家嚟講公平嗎?
六星鑽石會員 #11
alphaaldo 發表於 12-8-24 12:53 AM

即係哩,你可以叫人小心啲。你一句信唔過會唔會主觀左?對我哩個賣家嚟講公平嗎 ...

我自己信唔過姐-_-
我又冇話叫大家唔好信!!!
一星新手會員 #12

多謝補充,要明白說話唔係 [我又冇話]...... 就等如沒有問題的。你的一句話可以影響買家對賣家的看法的,如你有事實去支持你的說話,你可以列出來,網民會自己去決定。如果你是因為我係新手,你可以用上面CHING的方法去提點我都非常讚成的。如果你是完全基於你覺得的話,那便有點兒不負責任了。網路上說話有時都要負下責任的不是順口開河。希望你了解。
一星新手會員 #13
回覆 banny8321 的帖子

希望唔使蝕咁多睇下會唔會有啲例如無CREDIT CARD之類嘅CASE買。無人收會送朋友玩純撞彩。因此都不會議價。
一星新手會員 #14
已HOLD待交收,謝謝!
三星高級會員 #15

用D3 +$100 轉得唔得
一星新手會員 #16
回覆 banny8321 的帖子

我自己都有D3。。。。。。@@
另外已有人HOLD左
回到最頂傳統版

選擇頁數