夢之世紀

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

基本要求:唔識潛水
                 禁止不雅的言語、挑釁、人身攻擊、騷擾、洗頻、內訌
                 經舉發後勸阻不聽者,管理員將即刻處理。               
                有耐性同恆心幫手解答新黎既團友..對團友有禮貌..
                心理年齡達16或以上(禁小學雞)
                最好有咪啦..無咪都可以入黎傾計吹水..因為差D實有公會戰領地戰個D..有咪方便D

RC ID :  25700669          RC下載網址 -->  http://www.raidcall.com.tw/

另招攬長註DJ..歌手!!
四星黃金會員 #2
有個攻略組就正A_A
五星白金會員 #3
我留係安全區.
和平~
四星黃金會員 #4
都係諗住今日組..聽日爆肝
三星高級會員 #5
爆肝@@@@@@@@@@@@
四星黃金會員 #6
有無人組團..無人組團我就SOLO
四星黃金會員 #7

招定D朋友仔一齊玩!!
二星初級會員 #8
我未試過玩ONLINE GAME入RC群識FD一齊玩
一星新手會員 #9
+1   招朋友
四星黃金會員 #10
披著狼皮的小羊 發表於 12-9-4 11:23 PM
我未試過玩ONLINE GAME入RC群識FD一齊玩

第一個貼已經更新左RC下載網址..DL黎入RC一齊吹水遊戲
二星初級會員 #11
風草 發表於 12-9-4 11:25 PM
第一個貼已經更新左RC下載網址..DL黎入RC一齊吹水遊戲

我本身有開RC,不過都係用黎打L4D先用=.=
我入你個群,唔好介意我開頭會比較少出聲,我份人比較慢熱:ro08:
四星黃金會員 #12
披著狼皮的小羊 發表於 12-9-4 11:28 PM
我本身有開RC,不過都係用黎打L4D先用=.=
我入你個群,唔好介意我開頭會比較少出聲,我份人比較慢熱  ...

唔緊要呀..大家熟左就無野^^..我都係本身有用開RC..玩L4D(刪左..太悶)..信長..
一星新手會員 #13
風草 發表於 12-9-4 09:22 PM
基本要求:唔識潛水
                 禁止不雅的言語、挑釁、人身攻擊、騷擾、洗頻
                 經舉 ...

我加入RC啦    KOSAS路比  我係
一星新手會員 #14
快D  搵多D人入RC啦
四星黃金會員 #15
回覆 kazulvoe 的帖子

好..歡迎呀^^
一星新手會員 #16
{:1_1:}  :smilie_:D:smilie_;)::rose:
四星黃金會員 #17
回覆 kazulvoe 的帖子

收多D人聽日一齊玩!!
四星黃金會員 #18
最怕爆肝.....
四星黃金會員 #19
mingming1534 發表於 12-9-5 12:12 AM
最怕爆肝.....

唔一定要爆肝既..招定D人一齊玩者
四星黃金會員 #20
kazulvoe 發表於 12-9-4 11:35 PM
快D  搵多D人入RC啦

聽日應該多人..!!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數