夢之世紀

主題列表 登入
一星新手會員 #1
最後2個鐘啦~~~~
大家心情如何?
三星高級會員 #2
慢長的等待= =
一星新手會員 #3
回覆 m31621983 的帖子

我都係咁話......好Q  悶
二星初級會員 #4
好努力咁睇片.....好想快d到呀><
三星高級會員 #5
回覆 夢之魔術師 的帖子

係啦 今日又冇新番睇wo >.< 只好聽陣歌咁捱啦~.~
三星高級會員 #6
回覆 keithwan525 的帖子

你都算好啦~ 有片睇 我咩都冇得做 係到呆等中~
一星新手會員 #7

我冇影片睇....就來悶死
三星高級會員 #8
努力等待黑winodow+關閉程式的解決方法,看來沒可能第一時間進入遊戲了
一星新手會員 #9

有咩網有車手睇丫   好想睇WO
一星新手會員 #10
回覆 冰羽闇魂 的帖子

你WIN  幾丫........~~~~~~~~~~~
三星高級會員 #11
冰羽闇魂 發表於 12-9-5 01:53 PM
努力等待黑winodow+關閉程式的解決方法,看來沒可能第一時間進入遊戲了

加油吧~ 精神上支持你xDD
一星新手會員 #12
m31621983 發表於 12-9-5 01:55 PM
加油吧~ 精神上支持你xDD

推一推~~~~~~~~~~~~~~
一星新手會員 #13
聽住歌等,不過都係好悶:cry:
一星新手會員 #14
銀月兒 發表於 12-9-5 01:57 PM
聽住歌等,不過都係好悶

係丫月聽月悶丫.~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #15
回覆 冰羽闇魂 的帖子

我黑mon戈到...搞點左喇...岩岩一開game 佢更新完 就進入遊戲..入到登入介面呀...你快d試下!!
三星高級會員 #16
太太太太太悶阿 開住m star聽歌算- -
三星高級會員 #17
夢之魔術師 發表於 12-9-5 01:54 PM
回覆 冰羽闇魂 的帖子

你WIN  幾丫........~~~~~~~~~~~

winxp sp3
好似7冇咁既問題
都唔知咩原因,我只有呢隻game先有咁既問題
官方又未有任何回應
三星高級會員 #18
keithwan525 發表於 12-9-5 01:59 PM
回覆 冰羽闇魂 的帖子

我黑mon戈到...搞點左喇...岩岩一開game 佢更新完 就進入遊戲..入到登入介面呀...你 ...

我而家即刻試下

希望能成功

因為有朋友等緊我解決一齊玩
一星新手會員 #19
今晚7點係唔係會再派啊???
二星初級會員 #20
回覆 冰羽闇魂 的帖子

點呀..得唔得呀???!!!!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數