夢之世紀

主題列表 登入
二星初級會員 #1

模式: 即時2.5D

[attach]562411[/attach]

[attach]562414[/attach]

[attach]562417[/attach]

[attach]562420[/attach]

[attach]562423[/attach]

[attach]562426[/attach]

[attach]562429[/attach]
二轉會員 #2
隻game咁樣既,慘
四星黃金會員 #3
入到去 升到2lv就off做 del game
只game唔岩我~好似幾年前果d game
三星高級會員 #4
畫面好差= =
四星黃金會員 #5
好7.7 升左3lv 唔想玩
四星黃金會員 #6
對隻GAME真係失望到喊- -刪GAME+ 1  推比D未有ACC既人睇
二星初級會員 #7
畫面雖然係差
但主題的確唔錯haha
三星高級會員 #8
我覺得最大問題是個戰鬥節奏問題
感覺上連10年前的game也不如,太慢了
按了技能要一秒,我只玩了皇冠,感覺完全沒續戰力
用魔量太大,我打一隻差不多沒魔=.=,是一隻怪只打了兩下技便沒了一半多的魔
回魔力又不夠
能力上感覺很不足,所以我放棄了
二星初級會員 #9
CCB序號我都未拎到, 睇完樓主d相, 直頭del左隻game唔洗等OB,
雖然主題吸引, 宣傳d圖片同動畫都好正....
仲諗住有隻新鮮game可以玩, 一場歡喜一場空, 希望越大失望越大。
VIP會員 #10
估吾到行開一日
返到黎就見到甘多猛料XD
一星新手會員 #11
好彩.....等我入官網見到..."哇,好似5錯WO"
講真...畫面係最大問題...(廢話)
二轉會員 #12
開通左個ac未dl隻game""
見到D畫面...呢隻game已經影衰曬夢之系列"
d紅字十分難睇- -畫面感覺唔到係3d game
如果樓主比埋開人物既圖片應該會更好
一星新手會員 #13
嗰任务系重复嘅 所以经验值比较少@@
五星白金會員 #14

望到張圖....感覺係好崩..
但至少都俾個ac黎試下好喎~_~
四星黃金會員 #15
畫面唔講啦~~整體打怪行路完全唔流暢
好易令人恰眼訓
六星鑽石會員 #16
冰羽闇魂 發表於 12-9-5 06:40 PM
我覺得最大問題是個戰鬥節奏問題
感覺上連10年前的game也不如,太慢了
按了技能要一秒,我只玩了皇冠,感覺完 ...

幾樣問題
技能方面
佢d技能用既mp過多 一d基本技能 用一次無左 5份一mp  基本上 打兩隻怪已經無晒mp
裝備方面
增加既延遲率嚴重耐 有d裝備寫明 用左會 延遲技能施放既速度 但係 唔著之前 一下即放 換左之後 要成3-4秒先放到
視角方面
玩家玩果陣既視角 差唔多等如望地下 前面有d乜 完全睇唔到(呢樣無得改 隻game 係寫成咁)
商店方面
商店裝備價錢過高 係商店既武裝 幾十銀一件 仲要係咁低lv既裝  由1lv 做任去到11lv夾埋既錢同埋怪打到既錢 只夠只1-2件
掉寶率方面
打怪掉裝率又奇低 連怪掉錢既數目又奇低
怪物方面
主動怪過多 太密集
人物問題
換左好d既裝同技能lv上升左 打怪既效果亦未見太大分別  mp回得太慢 你CCB就話有1000商城點係game入面可以買mp水  但係遲d唔會有 難道打1-2隻怪 係度等mp回復?
任務方面
指示極不清楚 獎勵太小
畫面方面
太黑  真係好黑....

諗住幾個問題 但係點知 差唔多係成隻game都有問題-.-"
幸好CCB試左 OB先黎試就大獲
三星高級會員 #17

今天轉試一下玩月怒,升過11級後感覺反而沒想像中差
物理職的sp回復速比魔法職的快太多了

不過建議代理公司把回魔跟回sp再加快一點,另外坦職應該再加快回hp一點,因為我發現防禦數字雖然不是沒用
可惜亦不太理想(用雙手武1200防,跟用盾後1500防,感覺扣血都是一樣速度)
現在商城水跟遊戲中的水是不共用cd,而每種遊戲水都是不共cd的,即是你800hp水跟500hp水可以同時用了才會cd,即是你一次可以吃了1300血

最後想跟大家說,這遊開始時真的很差,不過如果你有耐性玩15級時,會比較好玩,因為11,13,15級都會有技能選擇來學,到時會比較有味道一點
五星白金會員 #18
冰羽闇魂 發表於 12-9-7 02:10 AM
今天轉試一下玩月怒,升過11級後感覺反而沒想像中差
物理職的sp回復速比魔法職的快太多了

回得快有j用咩
問題係好唔好玩先得架...
如果打怪係你興趣我無辦法= =
出技慢到仆街,唔講以為玩緊大陸game,lag到仆街咁
畫面lock住望地下,望唔到前面既,成日都唔知自己行左去邊
西過以前d 2d game
五星白金會員 #19
本身好期待隻GAME.點知入去玩唔夠一陣就灰左..畫質差..技能耗MP極快..任務經驗比打怪仲少..節奏慢..我玩到4V已經頂唔順就DEL左:smilie_:(:
五星白金會員 #20
好一般 睇落冇乜特色
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數