暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二星初級會員 #1
一天不打就帳號鎖定
收到EMIAL但沒有什麼CODE
只係又叫你去 https://tw.battle.net/account/support/password-reset.html
電話又打不通...
可以怎做?
一星新手會員 #2
入game打返岩安全問題就ok
二星初級會員 #3
請問連安全問題的答案都忘了,可怎做?我都不小心被鎖了。
一星新手會員 #4
Del得ac 了 :(
二星初級會員 #5
安全問題是基本了....不然好像沒辦法....RIP....
二星初級會員 #6
入到了:smilie_:D:
二星初級會員 #7
我就是忘了安全問題的答案 =.=
怎麼辦???????
三星高級會員 #8

回覆 lameric1122 的帖子

唔記得安全問題既答案佢好似有個網叫你去做認證,你去輸入返D個人資料認證返咪得
二星初級會員 #9
mikegame 發表於 12-9-10 04:15 PM
回覆 lameric1122 的帖子

唔記得安全問題既答案佢好似有個網叫你去做認證,你去輸入返D個人資料認證返咪得 ...

師兄~ 我就係搵唔到
麻煩你可唔可以提供一下

謝謝
二星初級會員 #10
lameric1122 發表於 12-9-10 03:13 PM
我就是忘了安全問題的答案 =.=
怎麼辦???????

我都係忘了安全答案,我都唔知點解撞左一輪又入到game,但我明明又唔係撞中左,唔知你明唔明我講咩。
三星高級會員 #11
lameric1122 發表於 12-9-6 03:20 PM
一天不打就帳號鎖定
收到EMIAL但沒有什麼CODE
只係又叫你去 https://tw.battle.net/account/support/passwo ...

咪就係你所講呢個網囉,你打返你D資料落去解銷咪得囉
二星初級會員 #12
mikegame 發表於 12-9-10 09:17 PM
咪就係你所講呢個網囉,你打返你D資料落去解銷咪得囉

就係打極都唔得.....
有冇EMAIL ADDRESS SEND去叫佢地整番GA
如果都係唔得以後咪指望丙支持佢地D GAME
少少野都麻鬼煩
電話又冇人聽
回到最頂傳統版

選擇頁數