會長大人是古龍

主題列表 登入
版主 #1
歡迎大家留言 當然. 唔好呃帖A_A  內容唔好咁空泛
一星新手會員 #2
祝賀《會長大人是古龍Online》公測 希望大家玩得開心 一齊享受《會長大人是古龍Online》~
三星高級會員 #3
《會長大人是古龍Online》改變不少 由其係引入變色系統 可以任由玩家 自行配搭自己中意的顏色等等 而且在各方面都給人一種換言一新的感覺:tongue: 希望各位玩家好好享受喇
等待驗證 #4

祝賀《會長大人是古龍Online》公測 順順理理 人氣日日爆燈^^
個個買點數買到好開心 好高興地玩到叫會長大人是古龍Online 萬歲 萬歲 萬萬歲^^
一星新手會員 #5
祝賀《會長大人是古龍Online》公測~~~
大家快D黎玩會長大人是古龍Online喇:em053:
一星新手會員 #6

祝賀《會長大人是古龍Online》公測  越黎越多人玩,
越多好評,個個買點買幾張, 生意節節上升~
四星黃金會員 #7
祝賀《會長大人是古龍Online》公測
日日人山人海,個個拎紫寵
四星黃金會員 #8
我新手試玩,希望可以長玩
祝《會長大人是古龍Online》公測 成功,玩家有增無減
一星新手會員 #9
恭喜 會長大人是古龍Online  公测成功。希望未来的日子里,古龙里更美好!!!!!!!
二星初級會員 #10
祝賀《會長大人是古龍Online》公測!!!
希望新手老手都玩得開心!!!
一星新手會員 #11
會長大人是古龍online比之前既夢幻古龍有所改善,又加入左好多新系統,一定可以吸引更多新or舊玩家
希望所有玩家都玩得開心!
三星高級會員 #12
               玩家歡樂滿京城

六星鑽石會員 #13
會長大人是古龍ONLINE個人認為感覺同夢古差唔多,我個人就當左咩ANOTHER WORLD個類咁睇,
希望可以俾到我煥然一新既感覺啦......比起道賀,我個人認為做得好就自然有回報,努力搞好佢啦!
二星初級會員 #14
祝賀《會長大人是古龍Online》
希望所有玩家都玩得開心!
一星新手會員 #15
                玩家歡樂滿京城
三星高級會員 #16
祝賀《會長大人是古龍Online》公測 順順理理 人氣日日爆燈^^
個個買數買到好開心 好高興地玩到叫會長大人是古龍Online 萬歲 萬歲 萬萬歲^^
等待驗證 #17
kensu27 發表於 12-9-6 08:03 PM
個個買數買到好開心 好高興地玩到叫會長大人是 ...

你做咩抄我句子! 你自己不識打咩 抄文章 下流
二星初級會員 #18

祝賀《會長大人是古龍Online》公測!!!
希望每個人都玩得開心!!!
長做長有!~
識多D朋友:ro07:
一星新手會員 #19
祝賀《會長大人是古龍Online》公測!!!!!
希望《會長大人是古龍Online》愈來愈多人玩~~~~~~
三星高級會員 #20

原本心灰意冷..但看在雞排妹的份上..我還是沉淪在這遊戲中..

讓我也來祝福一下吧~

祝這遊戲長命百歲! 公測完後大家是開開心心的玩下去~ 並不是帶著傷感離開~

另外祝雞排妹寫真集大賣特賣~ 不過我是不會買的:smilie_:p:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數