暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二轉會員 #1
今日小弟刷A3 好好彩打到把風之力 1315傷 1洞 賣左3億 蝕左手續費後有2.5億

小弟旋風野人 係A3係刷到 但好Q慢 刷7張圖都成2粒鐘:ro03:

想問點樣可以砌套裝 令刷A3有效率D呢 我用緊套裝

BUFF全開未變身 傷害4萬1 全抗670-710 傷率41 爆傷200 血3萬1 護甲5千9

成日打有火熔既怪就俾佢秒 打小怪又覺得好慢 睇人地睇一野就死哂 要換裝由邊件開始換呢 THX
五星白金會員 #2
2.5E儘量買齊一套不朽王,真系超好用,如果數值唔系太勁應該可以買到5件,其他裝可以之後慢慢換,呢套不朽基本上唔洗再換所以可以GE話買好少少,小弟都系前日先買齊
http://tw.battle.net/d3/zh/profile/marcoyeung-3595/hero/15487995
裝備唔算好不過夠刷A3 基本上除非自殺如果唔系唔會死,可以參考下來配
等待驗證 #3
2.5億邊有可能買到一套= =
唔睇數值買最平果件都買唔到一套啦= =
不過2.5億來買裝打A3-4絕對冇問題
不過我唔係玩旋風唔知旋風裝會唔會貴D
我打3章尾開始任打起到尾王半粒鐘左右一場
你得閒可以睇下我套野唔駛2.5億買到啦= =
不過就唔係玩旋風我雙持10萬攻44爆400傷唔開技500抗5萬5血6000防 300秒回0擊回0偷血
我只靠復仇撕裂吸血一個人打好輕鬆
等待驗證 #4
同埋我想講1.04撕裂真係變左神技= =
可以慳返好多買擊回偷血裝既錢
五星白金會員 #5

件甲我打翻來,其他幾件數值中等用左3E左右,不過回怒比BZ改左,唔用不朽成日斷怒,試過轉重武器但DPS少左好多,想想下長久計都系買反套不朽好過,雖然用左不朽DPS少左2萬幾,但打一場A3全清快左唔少,基本上可以無腦打除左某D怪超痛熔火之外其他技都唔洗閃,其實都唔錯
三星高級會員 #6
講堅我唔覺用左不朽會提高效率!
即使買唔洗買晒一套!2-3件都夠!
熔火 果d太快死代表抗 擊回 或者 攻速不足!
可以提升以上三項!
五星白金會員 #7
赤色血液回魂夜 發表於 12-9-11 05:57 PM
講堅我唔覺用左不朽會提高效率!
即使買唔洗買晒一套!2-3件都夠!
熔火 果d太快死代表抗 擊回 或者 攻速不 ...

有D怪熔火真系特別痛,我全抗裝孔完900全抗,護甲7600有D精英熔火都系去血超快,有D完全企響上面都無問題,咁我想問要提升到幾多抗幾多護甲先所有熔火都企響上面都無問題?(PS基本上果D去血快GE熔火只要走下位我都唔會死),不朽全套在於可以全程不停用衝刺,因為會自己會回怒氣,加埋戰吼基本上全程不停跑都得,我DPS由原本13萬,換左不朽之後變9萬幾刷ACT3全清反而快左差唔多10分鐘一場,我覺得效率十分明顯,如果你有看第一個巔峰100野蠻人個直播就唔會講不朽套唔會提高效率
三星高級會員 #8

重點高階既不朽的確會提升不少!但你睇返樓主個BUDGET砌到一SET我唔會覺得提升好多~
如果攻速有2加2000擊回..我諗可以係唔洗避熔火怪...
一定就DPS夠高..當然如果見勁走佬熔火都要就住打!!
你都識講你13萬DPS..樓主得4萬幾DPS..SO我講話砌2,3件都夠用..
效率第一唔死..高攻..速度..
如果樓主砌左一套..你覺得會降低幾多DPS- -?
我都有睇人streaming..我都見全部野人都轉左用不朽..但都有D得兩三件..
如果我有2億..我會買件靚D既不朽甲先..
我唔係亞服的唔知價..但如果你幫到樓主整到一SET又唔降低DPS我就真係冇野講!!
等待驗證 #9
其實我覺得唔玩旋風唔駛用一套幫助唔係好大
如果講效率我覺得復仇加撕裂絕對唔會慢過旋風加撕裂
好多人話野人唔駛爆但我就覺得唔係
因為我戰鬥暴龍係用第一個符文
爆擊20萬身邊既怪全部扣4萬血我覺得=旋風轉
同埋復仇本身就係範圍技傷害仲要比旋風高一倍
我唔知點解d人禁中意旋風買裝又貴
同埋用復仇買裝成本大大下降武器唔駛再買偷血擊回一條腰帶偷血攪掂哂
你可以參考下我d裝我一身黃裝打3章一樣好輕鬆
仲要我d裝唔駛2億就買要
keifung#3771
二轉會員 #10
多謝大家建議 依家砌左套裝用 打A3算OK 但係血真係好小 得2萬6= = 應該仲要改善D咩呢 英雄榜如下
http://tw.battle.net/d3/zh/profile/YatMing-3517/hero/18880522
五星白金會員 #11
伊頭鬼作 發表於 12-9-12 11:17 PM
多謝大家建議 依家砌左套裝用 打A3算OK 但係血真係好小 得2萬6= = 應該仲要改善D咩呢 英雄榜如下
http://tw ...

攻擊力夠有突,但血真系少得誇張,我都系有好多個部位無加體,於是我向護肩武器入手,我個護肩加150體210力64全抗bid翻來都系1000萬你可以考慮下唔用傳說換個普通護肩,另外主手武器可以換100體 600擊回 一孔斧頭,900幾攻都系1000萬左右咁你血應該都3萬幾啦掛(尋日放左把94X攻 104體 650擊回 ,一孔,最後收12XX萬),其實旋風蠻攻擊力少D無乜問題
五星白金會員 #12
小堅堅 發表於 12-9-12 02:09 PM
其實我覺得唔玩旋風唔駛用一套幫助唔係好大
如果講效率我覺得復仇加撕裂絕對唔會慢過旋風加撕裂
好多人話野 ...

其實都系1.03一直玩開旋風蠻所以Keep住一直都系旋風蠻,我都想試試玩復仇撕裂,復仇撕裂砌裝又好似真系平好多
等待驗證 #13
你護身符可以換啦= =你買返件230力100體7.5爆仲好過你用生命%
你太少體用生命%幫助唔大
肩都可以換啦你用返黃裝230力60體60抗都應該唔貴(2000萬有找)
至於衫鞋護碗數值唔係好好不過你要移速冇辦法~
另外戎指盡量買有平均傷害會勁好多好多20-30傷害仲勁過你100力= =
等待驗證 #14
http://tw.battle.net/d3/zh/profile/keifung-3771/hero/14713895
你參考下我D裝如果唔玩旋轉~
得閒加我試下一齊打~
回到最頂傳統版

選擇頁數