夢之世紀

主題列表 登入
一星新手會員 #1
如果你們唔想玩就sd個|a比我la我電由係wingka520@hotmail.com   :kiss:thx
六星鑽石會員 #2
你醒未? 果序號係要黎申請ac 即係係綁死係每個人既GC帳號入面
俾你玩 咪即係俾個個人帳號你 你無病下>?
VIP會員 #3
nokia3510 發表於 12-9-6 10:22 PM
你醒未? 果序號係要黎申請ac 即係係綁死係每個人既GC帳號入面
俾你玩 咪即係俾個個人帳號你 你無病下>? ...

有部份人睇完遊戲畫面實況之後
連Game都未必想入
所以相信有人手上會拎住未用既Code
六星鑽石會員 #4
花濺淚v3v 發表於 12-9-6 10:27 PM
有部份人睇完遊戲畫面實況之後
會對隻Game無興趣
所以相信有人手上會拎住未用既Code ...

最大問題我估唔到我竟然玩到12lv-.-"
各方面問題太多...
VIP會員 #5
nokia3510 發表於 12-9-6 10:29 PM
最大問題我估唔到我竟然玩到12lv-.-"
各方面問題太多...

我相信呢隻Game連短炒既能力都無
畫面、開發技術實在太落後
六星鑽石會員 #6
花濺淚v3v 發表於 12-9-6 10:32 PM
我相信呢隻Game連短炒既能力都無
畫面、開發技術實在太落後

我覺得佢既畫面仲差過當年賣類似主題既千機變online -.-
VIP會員 #7
nokia3510 發表於 12-9-6 10:37 PM
我覺得佢既畫面仲差過當年賣類似主題既千機變online -.-

其實呢個年頭
已經得返好少人會欣賞左個遊戲系統先
普遍都系會由畫質同埋人物細緻度去決定玩、定吾玩

所以
Prove得出點解我地每年都埋葬左甘多隻Online game
六星鑽石會員 #8
花濺淚v3v 發表於 12-9-6 10:40 PM
其實呢個年頭
已經得返好少人會欣賞左個遊戲系統先
普遍都系會由畫質同埋人物細緻度去決定玩、定吾玩

我玩左online game 將近10年
每一次我都唔係以畫面黎決定玩唔玩
系統的確係最先要睇既 主題都係吸引人玩既另一個原因
可惜 呢隻game 主題係好 但係 系統好似7-8前既online game 咁
俾人好落後既感覺=  =
VIP會員 #9
nokia3510 發表於 12-9-6 10:45 PM
我玩左online game 將近10年
每一次我都唔係以畫面黎決定玩唔玩
系統的確係最先要睇既 主題都係吸引人玩 ...

你講得岩
的確有一個引人入勝既主題都會深得玩家歡心

其實一個連貫既故事都好重要
吾知你有無玩過當年既SP1
每玩一個章節 都會越接近真相
真系好懷念呢種故事性
好似睇戲甘 雖然畫面吾系讚
但系緊湊既劇情成功抓緊左人心

Btw老友 玩左十年絕對吾系一件馨香既事..
六星鑽石會員 #10
花濺淚v3v 發表於 12-9-6 10:50 PM
你講得岩
的確有一個引人入勝既主題都會深得玩家歡心

爛橙 果隻 未來啟示錄? 有玩過下
各樣野都唔差  的確好似睇故事咁
係城入面 好似真係係真實城市咁
最記得用電話亭做任務XD
VIP會員 #11
nokia3510 發表於 12-9-6 10:58 PM
爛橙 果隻 未來啟示錄? 有玩過下
各樣野都唔差  的確好似睇故事咁
係城入面 好似真係係真實城市咁

好似睇緊另類生化危機甘 超正
六星鑽石會員 #12
花濺淚v3v 發表於 12-9-6 11:00 PM
好似睇緊另類生化危機甘 超正

係呀 果陣都玩左排 但係無時間玩
所以後期無玩到 呢排 有番d時間
見到有隻呢類主題既 諗住試下 點知 唉:~:
VIP會員 #13
nokia3510 發表於 12-9-6 11:04 PM
係呀 果陣都玩左排 但係無時間玩
所以後期無玩到 呢排 有番d時間
見到有隻呢類主題既 諗住試下 點知 唉: ...

時間無左就無左
有時間抖下氣就要珍惜下
回到最頂傳統版

選擇頁數