暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

平時就搵朋友組隊4人刷既多 不過本人電腦唔好為免太過LAG 所以拍左單刷片希望大家鐘意
要塞
[hdutube]RZUA3GZfak0&feature=plcp[/hdutube]
戰場
[hdutube]hRedh1TDTSQ&feature=plcp[/hdutube]
譴罪/咀咒之塔
[hdutube]4Il7iYvqUPU&feature=plcp[/hdutube]
另外要額外多謝兩位台灣朋友提供俾我既裝備意見:Brooo85,Michael
有興趣既可以搵我組隊一齊拍片放上黎@@ 不過用黎拍片既電腦最好唔係我T.T

小弟1.0.3版既A3速刷
http://www.2000fun.com/thread-5058220-1-1.html
八星無敵會員 #2
你狂亂改用猛擊@@
好唔好用..
因為猛擊改勁左...我都想試下轉
同埋係用咩符文?:serach:
四星黃金會員 #3
『浩~哥仔』 發表於 12-9-13 11:54 AM
你狂亂改用猛擊@@
好唔好用..
因為猛擊改勁左...我都想試下轉

如果要用猛擊首先係攻速要有1.8以上 因為無攻速呢招真係無發揮既餘地  我猛擊就配猛襲符文
八星無敵會員 #4
23549818 發表於 12-9-13 11:58 AM
如果要用猛擊首先係攻速要有1.8以上 因為無攻速呢招真係無發揮既餘地  我猛擊就配猛襲符文 ...

我得1.65....用唔用好?:grief:
四星黃金會員 #5
1.65既話都係用番狂亂會好D 因為始終係唔太夠攻速下狂亂吸血會比猛擊理想 狂亂既話最好用破空斧符文因為會有擊回效果
一星新手會員 #6
可以給battle.net 連結看裝嗎
五星白金會員 #7
想睇睇battle.net   ..好勁秋
四星黃金會員 #8
老亨 發表於 12-9-13 07:28 PM
想睇睇battle.net   ..好勁秋

http://us.battle.net/d3/en/profile/Freedom-3375/hero/18655117  
好多人都勁過我=口=
一星新手會員 #9
劍盾 也100K DPS 已經很強大
二轉會員 #10
其實要塞1 唔岩野人刷 太小小怪 連唔到怒..同埋冇跑速 慢好多 同埋清埋小怪 打一場真係要好耐 不如直沖只刷精英

我路線 橋->要塞3>要塞2>巨1>塔1-2-底層>巨2>塔1-2-蜘蛛女>地核>阿丹 唔計BOSS 刷11張地圖 每張地圖2-4隻精英 跑完都係25分鐘左右 一定唔過30MIN

但睇到樓主攻速咁高 好強勁0.0
四星黃金會員 #11
伊頭鬼作 發表於 12-9-14 10:58 PM
其實要塞1 唔岩野人刷 太小小怪 連唔到怒..同埋冇跑速 慢好多 同埋清埋小怪 打一場真係要好耐 不如直沖只刷 ...

只刷精英 1.0.3我就係咁刷(上面有貼我另一個貼既影片) 不過1.0.4小怪掉傳奇都唔少加上升LV關係
回到最頂傳統版

選擇頁數