暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我見有人話dh
弓手要20萬攻..
只要敏2300up/
爆傷350up.
把弩買1200-1300攻up~ 有洞入70-90爆石
技   沉著狙擊      箭術專精        百步穿楊
唔開百步 買頭/左右手/護身/介2隻/ 箭同..爆%.. 過40%以20萬攻~

咁我想知收一套類似既裝要幾錢?
五星白金會員 #2
咁意思到底係要開百步有20W攻定唔開?
同埋GAME$定現金? 亞服定美服?
四星黃金會員 #3
我覚得以家整埋有爆率。。五用百步比較好
多個自身技能用好似比較好 : ]
五星白金會員 #4
50萬攻........
一星新手會員 #5
亞服
唔開百步
game錢/現金邊個平就邊個...
50萬公  強
咁50萬果套一定係好貴,,,
四星黃金會員 #6
20W 好平姐= =
禁止發言 #7
路過~聽唔明樓主需要D咩....
百步20萬=幾十蚊
未百步20萬=幾千蚊
一星新手會員 #8
未百步要20萬攻 四五千啦
三星高級會員 #9

冇全抗...冇百步20w攻...一係秒怪一係比怪秒...應該秒唔倒精英...見倒刀爺死梗...

樓主都系3思....係就買全抗200~300up....
無謂晒錢...我係過來人....比怪1野死好慘...1人單刷仲死..行路好遠...
一星新手會員 #10
18 w 如果上20w 你估要用多幾錢買裝?
三星高級會員 #11
k010009 發表於 12-9-18 09:13 AM
18 w 如果上20w 你估要用多幾錢買裝?

唔開百步就貴...我e家唔開百步先11w....平民裝到晒頂...如果再bit果d裝要成千萬計...先加得2~3千dps
我諗我11w去到20w都要成7e...一係唔買一係要最好...目標3e內bit把2洞尾c/新娜套各1e/娜介2e/辟邪1e(美服)
7e=hk650x7=hk4550  現時美服1e:650hk  不過我暫時都唔會買game錢 等佢再1e:500hk就諗諗...反正11w攻250抗自己單刷都夠玩..帶埋林肯比佢用風之弓係咁多重擊退...
一星新手會員 #12
回覆 k001 的帖子

之前把2洞尾獅放左7000w 998白字
三星高級會員 #13
k010009 發表於 12-9-18 01:24 PM
回覆 k001 的帖子

之前把2洞尾獅放左7000w 998白字

其實每件1e都可汁倒8成勁....
五星白金會員 #14
原來咁值錢嫁...18M攻都幾千蚊
五星白金會員 #15

咁如果18.5W攻  未開百步 爆率52% 爆傷556% 4W2血 120抗左右 又可以賣到幾錢...(亞服)
回到最頂傳統版

選擇頁數