暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
暫時玩左半個鐘....................掉寶容易左d.
但係第2章有bug,一入洞,巫醫招火球打唔到野.............
其他bug有待玩家們發掘啦~~~
一星新手會員 #2
點樣才有得玩?
六星鑽石會員 #3
去爆雪官網下載個公測程式,下載果到要轉英文.
裝完之後,先創一個角色,然後係右上角用copy,copy妳個acc既野,就可以用d 60lv角色玩.
唔copy就要由1lv開始.
六星鑽石會員 #4
因為我返緊2份工,所以唔多時間玩.
大家多d去體驗下,將d bug儘快上報俾暴雪.
等正式版出,就可以玩得安心~
副版主 #5
而家改左D咩=.=? 好耐無玩過
六星鑽石會員 #6
出左d超級變態boss,清版圖搜集d任務野開啟隱藏洞穴,入面d怪會隨機掉d綁定acc既專屬特殊裝備=.=
技能方面會做少少調整,修正返各職業既差距
一星新手會員 #7
我係普通的版本399蚊個隻,得吾得?
六星鑽石會員 #8
本次公開測試對應所有未被系統封鎖或停權的D3帳戶~
系暴雪官網個遊戲管理到申請公測acc就ok
八星無敵會員 #9
唔知旋風蠻會唔會有影響呢?:grief:
四星黃金會員 #10
『浩~哥仔』 發表於 12-9-28 12:03 PM
唔知旋風蠻會唔會有影響呢?

影響唔大 不過門檻就高左 對新加入既旋風蠻會辛苦D  遲D1.0.5出左睇下有無時間出番條LEVEL 7-10既片 如果有興趣想4人拍既話可以PM我加入@@
三星高級會員 #11
master84ng 發表於 12-9-26 09:17 PM
去爆雪官網下載個公測程式,下載果到要轉英文.
裝完之後,先創一個角色,然後係右上角用copy,copy妳個acc既野, ...

我已經申請左公測....多左一樣出來....但就係冇得下載...轉左英文都係冇果個野.....
係未繁體中文唔比玩?
一星新手會員 #12
好似幾吸引喔
六星鑽石會員 #13
k001 發表於 12-9-29 12:47 AM
我已經申請左公測....多左一樣出來....但就係冇得下載...轉左英文都係冇果個野.....
係未繁體中文唔比玩? ...

係變更到轉英文.
三星高級會員 #14

好奇怪冇你果個選擇.........><

三星高級會員 #15
其實係咪399果個無的?
六星鑽石會員 #16
s962321 發表於 12-9-30 05:27 PM
其實係咪399果個無的?

可能係=0=
我係國際版
三星高級會員 #17
係阿.399同埋單語都無
二星初級會員 #18
點解我開左電話鎖都入吾到game..佢仲話我未開- -!
三星高級會員 #19
中文版都可以入 下載到PTR伺服器就得
唔可以用電話鎖 必須解除
回到最頂傳統版

選擇頁數