暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #1
如題,仲吾公布時間。
四星黃金會員 #2
暫定今個月中
一星新手會員 #3
師兄,有藍貼出左?
一星新手會員 #4
1.05都冇用啦 刷到神咁勁 冇pk 一樣冇樂趣
主線刷到悶 又冇王打
10lv癲~~打同1樣野10lv 只係晒時間 又唔會好元左
二星初級會員 #5
回覆 chunshing93105 的帖子

好似有咩煉獄機械 唔知咩黎 起馬都有d野玩下既
加上有10級難度 相信唔係人人夠打
一星新手會員 #6
回覆 alanwong912 的帖子

打唔打到唔係問題~
打同一樣既野 耐左咁解^o^
其實夠唔夠打主要都唔係靠太技術 走位 控制之類
有錢買套裝就夠打~
咁多人唔玩既原因'我諗真係變化太少了
二星初級會員 #7

其實都係 特別係一日到黑都打唔到寶果下先灰
八星無敵會員 #8
alanwong912 發表於 12-10-7 09:22 PM

垃圾就一大堆........
幾辛苦先打完堆怪...
佢同我出51lv裝........吊:angry2:
五星白金會員 #9
『浩~哥仔』 發表於 12-10-8 04:41 PM
垃圾就一大堆........
幾辛苦先打完堆怪...
佢同我出51lv裝........吊

不過聽講1.05 就算打到50幾級GE裝都有機會開到63GE屬性,都起碼好過而家少少=。=自我安慰中~~~1.05GE10級難度真系搵鬼打,打只精英都4-5分鐘,打一場起碼2-3個鐘都幾痛苦下,仲有哥布林我相信無論裝備幾神都好都無乜可能殺得死=。=
八星無敵會員 #10
marcoyeung 發表於 12-10-9 10:10 AM
不過聽講1.05 就算打到50幾級GE裝都有機會開到63GE屬性,都起碼好過而家少少=。=自我安慰中~~~1.05GE10級 ...

聽講1.05只要隻怪咩lv...就趺咩lv裝..
禁煉獄一定63lv怪..
所以唔會再禁on9出50幾lv裝
一星新手會員 #11
五星白金會員 #12
『浩~哥仔』 發表於 12-10-9 10:25 AM
聽講1.05只要隻怪咩lv...就趺咩lv裝..
禁煉獄一定63lv怪..
所以唔會再禁on9出50幾lv裝 ...

其實一樣一堆50幾級,測試服玩左兩日,10級難度A3一樣一堆50幾級裝,不過50幾級裝都有機會開到好高屬性咁解
一星新手會員 #13
唉,而家都吾係甘想打落去,成星期無出過傳奇了。九成九都是5x 的垃圾!
一星新手會員 #14
哈哈~等待中~  
論壇乞丐 #15
支持下   ...再:thup:一個
二轉會員 #16
marcoyeung 發表於 12-10-9 10:18 PM
其實一樣一堆50幾級,測試服玩左兩日,10級難度A3一樣一堆50幾級裝,不過50幾級裝都有機會開到好高屬性咁 ...

咁咪仲on9....跌5x lv item都要執黎望一望,晒時間..........
我e+除左63item同amulet/ring之外都唔會執...........
回到最頂傳統版

選擇頁數