暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
五星白金會員 #1

用左2億買左3件減招狗CD時間GE裝(其實應該買貴左好多),玩左一陣亦都叫朋友做過測試,DH被動換復仇心切同完美主義之後可以做到無限暗影,法師無試到,巫醫可以無限推熊,血球大約一秒2-5個,而家攻速2如果攻速再高D應該產生GE血球量會更多,回血方面就算自己吃左血球隊友都唔系即刻補到血,所以隊友最好可以撐到2秒左右唔死,不過真系犧牲左好多攻擊力,而家DPS得2.5萬左右,純輔助,雖然輸出少左,但刷得穩定左,成team人死得少左,總體上刷得快左,血而家7萬,打MP7雙王可以坦得住兩隻王,除左佐頓庫勒,因為招罩減攻速所以好麻煩,而且救人都好方便,就算死剩你一個,只要開狗巨屍同鬼娃基本上可以拉住曬D怪,你可以慢慢去救,如果資金充足不妨試下呢種玩法,附上裝備鏈接:
http://tw.battle.net/d3/zh/profile/marcoyeung-3595/hero/598236
D裝仲要慢慢執,好多裝都好垃圾,大家睇住先
三星高級會員 #2
都唔係垃圾, 今晚我地打MP7,
真係變得容易左好多!!!
五星白金會員 #3

回覆 小黑 的帖子

你系EL?其實我想試下打10級,我覺得組只勁少少GE冰法應該唔難打,最起碼每場都會有器官跌
四星黃金會員 #4
你兩條友仔好得閒=="
打齊料末呀?==
三星高級會員 #5
NO... 我係CRAB... ^^
等待驗證 #6
Dps太低了直接d用野人拿盾全坦擋唔係仲好咩
野人仲有戰吼加抗
仲有忘痛幫隊友
五星白金會員 #7
小堅堅 發表於 12-10-31 12:30 PM
Dps太低了直接d用野人拿盾全坦擋唔係仲好咩
野人仲有戰吼加抗
仲有忘痛幫隊友

你試過就會知,你就算野人拿盾頂住,其他人死左點算?無限狗提供無限血球,獵人每吃一個血球回2戒律20憎恨,暗影可以無限死亡率基本上會大減,而且集速箭都可以接近無限放,我雖然DPS得1.8萬但我冰凍差唔多18%,雖然唔可以好似冰法咁無限冰,但基本上放一下硫酸有80%機會冰得住只boss,除左左頓外其他王可以企定定打到死,對住左頓仲好可以全程將佢變豬,其他人全力輸出就得,我自己有玩野人,而且唔洗帶盾都可以頂得住,但你可以問問平時同我打開果D人想我用野人定系巫E(用巫E打MP7紅門打曬3場用GE時間明顯快過用野人,而且快唔少),如想知道1.8萬DPS系未真系無用可以搵我打反場,又或者睇下呢篇野
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... =195894&tnum=12
等待驗證 #8
我唔係話冇用對於初期玩家係有用
但對於一d有返禁上下既人來講係冇用1,05後
弓手我未玩過我唔知但係
對法c來講係完全冇用我玩法c 50爆唔係唔夠秘用係技回唔到我速1,8都夠用
對野人武僧基本上都係冇用
對於巫醫你可能覺得無限出好有用但爆出來打幾多?我用強酸爆一下已經60萬我出一下可能=你爆狗幾下
所以我只覺得對初期玩家有用我絕對冇務犯之心只係分享下

等待驗證 #9
只要大家覺得好玩就得
可能個人要求唔同
五星白金會員 #10
小堅堅 發表於 12-10-31 02:25 PM
弓手我未玩過我唔知但係

巫醫推熊裝我都有一套,DPS大約8.5萬,打出來數字都有60幾萬,但系就算你酸雨打到60幾萬又點,打紅門系應該計整體存活率,要記住死左就無輸出,講真平時打開果幾個DPS14-17萬之間,都唔算早期啦掛,要再上D裝已經系要過億一件,我估要再換都要一段時間,當然我睇巴哈有人7分鐘打曬MP10三度門,果D神人另當別論,仲有我想問點解一秒3個血球對野人同武僧無用=。=?
五星白金會員 #11
小堅堅 發表於 12-10-31 02:25 PM
弓手我未玩過我唔知但係

我聽講1.05版冰法要2.8攻速先可以無限冰,當然系唔系真我唔知,無玩法師,不過事實上一只可以無限冰GE冰法絕對好用過爆狗巫醫N倍,但呢種冰法好難搵
等待驗證 #12
回覆 marcoyeung 的帖子

如果唔係新人自己野人武僧已經頂到啦要血做咩?
如果講活存點解唔用哂野人武僧?
五星白金會員 #13
小堅堅 發表於 12-10-31 03:39 PM
回覆 marcoyeung 的帖子

如果唔係新人自己野人武僧已經頂到啦要血做咩?

咁呢個事實最好個個神裝,咁就MP10都無任何難度啦,以後只GAME剩系得野人同武僧兩個職業就最好添咁就打咩都唔洗死啦
三星高級會員 #14
marcoyeung 發表於 12-10-31 03:44 PM
咁呢個事實最好個個神裝,咁就MP10都無任何難度啦,以後只GAME剩系得野人同武僧兩個職業就最好添咁就打咩 ...

唔好同d人一般見識啦~
回到最頂傳統版

選擇頁數