暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

最近換左新電腦  所以試下直播  enjoy the show
http://zh-tw.twitch.tv/freedom159
四星黃金會員 #2

由於唔太熟悉SET 直播既軟件  等我調整好再開台 SORRY
四星黃金會員 #3
測試完成  可能畫質唔太好 因為好似上網唔係好夠....如果有識整XS既兄弟可以分享下點SET 感激不盡
一星新手會員 #4
可唔可以幫我錄一段mp10打器官upload上youtube
四星黃金會員 #5

我ok 你想剩係刷mp10 裝置定3章全刷?  我就今晚8點ok  freedom#3375  順帶一問 師兄你幾多dps
一星新手會員 #6
23549818 發表於 12-11-5 04:17 PM
我ok 你想剩係刷mp10 裝置定3章全刷?  我就今晚8點ok  freedom#3375  順帶一問 師兄你幾多dps  ...

mp10 裝置, 打器官
無限冰爆可以無視dps
現在10w dps, 你同我玩一局就知架了, 不過如果partner既輸出唔夠, 可能會打耐D
D怪會企定定俾你打
四星黃金會員 #7
pang2048 發表於 12-11-5 04:50 PM
無限冰爆可以無視dps
現在10w dps, 你同我玩一局就知架了, 不過如果partner既輸出唔 ...

我都同12W左右既冰法打過 都OK既 不過問題係如果無15W DPS 真係會耐 我打BOSS 無限變身都有21W DPS 所以你唔駛擔心我既DPS 同埋1.0.4我都刷開MP7,8
四星黃金會員 #8
同埋我係美服 ....
四星黃金會員 #9
pang2048 發表於 12-11-5 04:50 PM
無限冰爆可以無視dps
現在10w dps, 你同我玩一局就知架了, 不過如果partner既輸出唔 ...

你亞服定美服嫁= =?
一星新手會員 #10
回覆 23549818 的帖子

亞服
回到最頂傳統版

選擇頁數