TERA公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

【ASGARD】- 神域

歡迎各位神一般的隊友加入ASGARD :)))
可在game密 各公會幹部

成員: (會陸續加人)
x瓏x (劍鬥士)
修德疲 (狂戰士)
紫雨冰涵 (屠殺者)
金吉 (屠殺者)
魔村街童爆菊 (槍騎)
西西利亞 (魔導)
午後紅茶 (弓手)
逗奶 (元素)
姑爺仔 (祭司)

公會 RC ID: 707617

-------------------------------------------------------------------------------------
公會主旨 :

公會內各人融洽相處, 以和為貴.
公會外各人團結合作, 槍頭對外.
最緊要玩得開心, 盡興, 大家互相幫助.

-------------------------------------------------------------------------------------
公會規則 :

1.會員間嚴禁人身攻擊, 私鬥

2.開團打副本組隊以公會人優先 , 裝備寶物建議留給公會自己人為先. 以照顧所有兄弟姐妹.

3.如有任何爭執 , 可找公會幹部主持公道

4. 對街外人不亂殺人, 不要嘴炮, 更加不要騙裝

5. 如被殺, 請拍下相片, 向公會申請報仇

公會一定會舉行網聚, 以增進大家感情(已經有廿多次經驗:-))
部份會員已經相識超過1年

收生準則:
每天會上線,團結。
如超過三天都沒有上線而不事先通知,會被暫時踢出公會,需要通知幹部成員才可以重入公會。
自退公會的都會被例入黑名單。
為公會著想:例如會員被街人打要幫手

入會方法:

請到 RC語音( ID:707617 )自行申請成為會員

留言說明
1.  遊戲ID:
2.  遊戲職業:
一星新手會員 #2
PUSH PUSH 歡迎大家加入大家庭
三星高級會員 #3
會長so handsome!!!!i join+++
一星新手會員 #4
alexkwokyin 發表於 12-11-21 03:28 PM
會長so handsome!!!!i join+++

@@
歡迎!
三星高級會員 #5
唔識 new boy
一星新手會員 #6
push~~~~~
一星新手會員 #7
push ~~ 多d人一齊玩:)))
三星高級會員 #8
哈哈.......會長你好靚仔喎...A_A
一星新手會員 #9
回覆 aesopgsky 的帖子

歡迎加入~~~~~~~~~~~啦
二星初級會員 #10
男神自貼
J死人咩
五星白金會員 #11
返工返工 見工見工 人工?_?
二轉會員 #12
x瓏x 係咪即係神領果個 x瓏x =_=
三星高級會員 #13
闇之WIN神 發表於 12-11-22 01:02 AM
x瓏x 係咪即係神領果個 x瓏x =_=

WOW WIN神!!! 勁耐無見!
二轉會員 #14
krizza105 發表於 12-11-22 01:09 AM
WOW WIN神!!! 勁耐無見!

我玩ser 2 bor~~~~一w一
三星高級會員 #15
闇之WIN神 發表於 12-11-22 01:10 AM
我玩ser 2 bor~~~~一w一

點解呀呀呀...
二轉會員 #16
krizza105 發表於 12-11-22 01:11 AM
點解呀呀呀...

CB果陣個FD拉我入佢個公會~
咁個公會又好多人wow~
又見幾好傾~咁咪跟埋佢地一齊ser 2 lor~XDDD
不過我唔介意開多隻人響ser 1度~
入你地個公會得閒一齊出黎會聚架~XDDD
一星新手會員 #17
闇之WIN神 發表於 12-11-22 01:16 AM
CB果陣個FD拉我入佢個公會~
咁個公會又好多人wow~
又見幾好傾~咁咪跟埋佢地一齊ser 2 lor~XDDD

喂好呀xdxd
你玩住ser2 先啦 可能你之後會唔中意玩tera 改玩番GW2
二轉會員 #18
kristamhk 發表於 12-11-22 10:40 AM
喂好呀xdxd
你玩住ser2 先啦 可能你之後會唔中意玩tera 改玩番GW2

你做咩不停咁轉a/c=_=
三星高級會員 #19
pus h push
回到最頂傳統版

選擇頁數