童話 貼圖區 及 原創故事

主題列表 登入
VIP會員 #1
版主 #2
SIU鷹 發表於 12-11-25 12:15 AM

有冇影到系統話打嬴果句野.?
二轉會員 #3
打嬴佢個隊有無額外分嫁?
VIP會員 #4
Re 幻之天闇: 冇果句野架, 起初我都以為會有, 原來打嬴左會自動送出去同埋派彩, 就好似爆中咁, 我起初都以為係爆中, 哈哈! 其實冇果句野仲好, 咁樣彈出去, 幾team打緊王同埋守緊既人見證住, 好多有份掛門唔識既人都走黎同我地講聲多謝!

Re 苦仔: 其實心水清既朋友一早計到我地幾多分, 因為知道隻王幾多血就會計到幾多分, 大元帥其實同其他王一樣計法, 只不過嬴左就等如成場攻城嬴左, 全體分數由派50變左派300. 不過分數其實並唔重要, 事後嬴到唔少朋友既掌聲, 唔識既朋友走埋黎向你道謝, 果種感覺比起你打10隻1800滿足得多! ^^
四星黃金會員 #5
依啲味係人做既事囉,好過社生得個曬字0^0
二星初級會員 #6
幾時再打過呀?好掛住300分
一星新手會員 #7
黠解唔見全SER卡技最高的人打?唔係高傷先可以嬴大元帥?
可以分享下你用咩方法同咩職去打呀?
一星新手會員 #8

你打大元可以1下打得多過3000HP?    秒殺?    果場有冇1000功動?    上次見有人打到700幾功動    咁你都差不多有

咁你咪可以秒金銀王    打贏佢睇下有咩正寶    佢話有OB,核心,開水,高武,魔幣,超E,各調丸,幻模,幻營    打到開水就正
四星黃金會員 #9
收入 發表於 12-11-27 03:08 AM
你打大元可以1下打得多過3000HP?    秒殺?    果場有冇1000功動?    上次見有人打到700幾功動    咁你都差 ...

秒既定義都唔識分
大把人都唔識分架啦
不要覺得怪吧:mad:
六星鑽石會員 #10
face_l_18:幾時再打 等我又入去參觀拎300分:crash:
二星初級會員 #11
:smilie_:D:
打攻城,打到你咁既「神級」,我估只有你臭鷹一個。恭喜你又創新紀錄!!!!:ro07::ro07::ro07::victory::victory:
版主 #12
你打果場叫我入去拎分, thx.
VIP會員 #13
我好好奇您而家一個人玩幾多隻人-_-? 張相D人我除左您同幾個之外我都唔識嚕 =X=

仲有VIP係9號既事唔係今日嘿嘿 :D
版主 #14
○兔兔 發表於 12-11-28 01:52 AM
我好好奇您而家一個人玩幾多隻人-_-? 張相D人我除左您同幾個之外我都唔識嚕 =X=

仲有VIP係9號既事唔係今日 ...

:grief: 做咩無啦啦辭職唔做呀 ?
VIP會員 #15
打大元帥食腦的, 要講求team work, 唔係話一味靠高傷
香港攻城推出6年, 終於被我第一隊打敗大元帥, 好開心!

回想起以前第一隊用拉拉寵打王, 之後第一隊收寵打王,
唔少方法都係由我隊帶起, 所以今次打大元帥方法就恕我無可奉告啦~
其他隊加油! 希望唔洗若干年後會有第二隊打敗大元帥啦! ^^

至於果隻甚麼金版王, 一早就收左佢皮鳥,
區區幾隻低血量魔王, 唔能夠同大元帥相比,
但係大家可以拎黎做練習對象, 就算死左都冇人知麻 xD

Re aesopo (屎x信): 仲以為你收左山~ 下次你入隻闇我帶你玩 ^^

Re 臭寶: 神級就唔敢講啦, 多謝你既支持 ^^

Re 幻之天闇: 好, 你多d on!

Re: 兔兔: 人經先入到咁多隻人姐, 嘻嘻~
VIP會員 #16
幻之天闇 發表於 12-11-28 06:52 PM
做咩無啦啦辭職唔做呀 ?

呢個問題, 我應該係叫比人正常地LAYOFF左哈哈, 如果唔係笨鷹WHATSAPP我我諗我已經就快一年冇上黎XD

童話我都冇玩三年 (?) 以上 LOL
VIP會員 #17
SIU鷹 發表於 12-11-30 06:08 PM
打大元帥食腦的, 要講求team work, 唔係話一味靠高傷
香港攻城推出6年, 終於被我第一隊打敗大元帥, 好開心! ...

不如您偷偷地話我知等我學下野 :ro05:

我最鐘意打大佬 XD
二星初級會員 #18
幾時再打呀?
三星高級會員 #19
:ro07: 鷹好叻~~@o@             愛上
二星初級會員 #20
夠時間打埋魔獸C嗎
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數