私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

已刪了已刪了已刪了已刪了已刪了

沒有人讚好或回覆 請刪除
六星鑽石會員 #2
大佬  真定假  係真既話 我搵人 試下開  正呀 >3<  童年F.1 既回憶
二星初級會員 #3

當然真啦 有埋圖都會有假的嗎......

覺得好的 讚好加分吧! 多人回覆的....我會放 gm 工具及其他設定修改的教學!
六星鑽石會員 #4
大佬 一次過放上黎>3<  堅係想玩下
三星高級會員 #5
客戶端在那.........最好放埋:smilie_:D:  最好係繁體.......唔要玩簡體:mad:
六星鑽石會員 #6
有沒人 試開呀 A_A
五星白金會員 #7
無客戶端開唔到...
六星鑽石會員 #8
有沒人搞到出黎  好想玩番>3<
二星初級會員 #9
我電腦 費時長開...所以先出教學出來等有心人...可以開出來等大家回憶返!
二星初級會員 #10
= =客戶端呢??
二轉會員 #11
沒有客戶端= ="
四星黃金會員 #12
如果我開既話有冇朋友遠端我開?
三星高級會員 #13

wck19842003  好心你開服唔好周圍問玩家拎錢,你個FB群組個個玩家都話你叫佢地比租伺服器既錢,邊有人末開服就先同玩家拎錢黎開服?好!!!你拎錢冇問題,但你拎完錢又唔開服,好心就將4千蚊退返比jacky Yuen人地相信你開服先即時去銀行食錢機匯4千蚊比你,你就同人地講租一年伺服器要6千蚊叫人匯多2千蚊,你開神話係好事,但都唔好甘樣呃人錢,你MSN名叫做Sunny 幾年前你都係甘周圍叫人出錢投資你個服,我就建議你先改好自己個遊戲BUG同外掛問題先,再搵人投資,咩BUG外掛都防唔到,叫人點投得落手?要人投資就先做好自己
超級版主 #14
nickbui2001 發表於 15-5-2 04:26 PM
wck19842003  好心你開服唔好周圍問玩家拎錢,你個FB群組個個玩家都話你叫佢地比租伺服器既錢,邊有人末開服 ...

叫被騙既人報警丫麻
三星高級會員 #15
☆魔鬼皇☆ 發表於 15-5-2 07:54 PM
叫被騙既人報警丫麻

被騙既人嫌麻煩= =冇去報,我留言只係為左唔好再有人被騙,條友資料1984年,被騙人匯款單對方個名叫做王C嘉,因為個名第二三個字係C同K字頭,條友FB叫做王嘉嘉,猜測個名差唔多係甘,人年紀都唔細啦,點解仲要依靠呢招行騙甘多人?你改好D個遊戲好好地開服都好D,你甘樣呃得果幾千蚊搞到你自己冇哂誠信,有咩用?
超級版主 #16
nickbui2001 發表於 15-5-2 09:29 PM
被騙既人嫌麻煩= =冇去報,我留言只係為左唔好再有人被騙,條友資料1984年,被騙人匯款單對方個名叫做王C嘉, ...

受害者唔報案 只有益左人地
三星高級會員 #17
☆魔鬼皇☆ 發表於 15-5-2 10:25 PM
受害者唔報案 只有益左人地

呢種事情報案,警方真係會處理嗎@@?會唔會報完咩都唔理
超級版主 #18
nickbui2001 發表於 15-5-2 11:32 PM
呢種事情報案,警方真係會處理嗎@@?會唔會報完咩都唔理

會處理 始終涉及金錢
三星高級會員 #19
回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

OK@@多謝魔鬼皇大大的教導,以為只要金額不到幾萬警方都也不會在意
超級版主 #20
nickbui2001 發表於 15-5-3 04:10 AM
回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

OK@@多謝魔鬼皇大大的教導,以為只要金額不到幾萬警方都也不會在意 ...

以我所知 過千就受嫁勒

幾百就難講 香港法例 被騙1元都可以報

但D警察見數目太小會勸化就算

你朋友幾千 一定受你
回到最頂傳統版

選擇頁數