暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
禁止發言 #1

本人專幫人配裝.也唔會收任何訂金.m2狼佢叫我幫佢配裝.預1000蚊左右.我配完.俾左圖佢看.佢看完咩都唔講
失蹤左.我pm佢要唔要都講返聲啦.大老.你唔要都講句啦.我都可以賣下一個買家羅.
枉你仲係高級4星會員.一點誠信都無.唉唉
大家係佢好友請注意
超級版主 #2
wongyungwai 發表於 12-12-1 12:33 PM
本人專幫人配裝.也唔會收任何訂金.m2狼佢叫我幫佢配裝.預1000蚊左右.我配完.俾左圖佢看.佢看完咩都唔講
失 ...

對話帖請以拍圖發表 如你發表你交閉帖連結

我當你宣傳多過指控他人 因為你交易帖1成係宣傳交易 8成半係推帖

只有半成係對話 今次我幫你刪走許結 你要更改就用拍圖再編輯入1樓中吧
禁止發言 #3
☆魔鬼皇☆ 發表於 12-12-1 01:41 PM
對話帖請以拍圖發表 如你發表你交閉帖連結

我當你宣傳多過指控他人 因為你交易帖1成係宣傳交易 8成半係 ...

ok
我等陣貼圖啦.對話紀錄有晒
超級版主 #4
wongyungwai 發表於 12-12-1 03:11 PM
仲有版主大人.咁係交易度--當然係80%都係自推架啦@@

你唔可以用編輯一個帖講晒要講既野??真係要違規連帖?

我講你交易帖 9成半係推帖..意思係你依個帖想話知人知道有人走數

但你俾連結對話8成半推帖叫人同你逐層睇??

係唔係有D太過呢
禁止發言 #5
☆魔鬼皇☆ 發表於 12-12-1 04:11 PM
你唔可以用編輯一個帖講晒要講既野??真係要違規連帖?

我講你交易帖 9成半係推帖..意思係你依個帖想話知 ...

sorry.唔明你意思想表達甚麼
至於第一個.我是打完先想回應第2個問題.你看下回應的時間就知.
真係要自推-.-點會1-2分鍾內自推呢.我可以刪左佢.如果你認為我自推
已經刪左了.請版主大人見量
五星白金會員 #6
其實我想講我無online 1日你就咁唱我,事源我唔係香港住,時差問題先搵你唔到,尋晚online想搵你,你又off左

估唔到岩岩諗住上2000fun 搵你,你就開post唱我.....好野

我講返句老實說話,你果d裝我計過頂到準都係500蚊到,仲要收我1000蚊..........同你配裝真係搵笨
禁止發言 #7
m2狼 發表於 12-12-1 09:16 PM
其實我想講我無online 1日你就咁唱我,事源我唔係香港住,時差問題先搵你唔到,尋晚online想搵你,你又off左

...

係嗎?真的嗎?但你昨日明明傾傾下就off羅?我有唱你?
遊戲度看到幾時上線架.離線幾耐都見到.唉
第一次玩d3嗎?
仲有.配之前.我有講大約數值.你講無問題
配完.你覺得唔滿意.麻講唔要羅?點解玩失蹤?講唔要要好大勇氣嗎?
問你又唔答.pm又唔回.大老.我配裝.你買裝.大家有交待
你覺得配得唔好.就回我:唔要 就ok啦.難道我會迫你買嗎?
你是1豪子都無付出過架.但我真係有付出時間幫你配.幫你搵裝
唉唉唉.
仲有呢.1000蚊是你預架.唔係我講的.你講1000蚊時.我講晒所有數值啦
你當時唔要就唔好講ok啦.有晒紀錄對話.
五星白金會員 #8
其實我尋online想搵你講,你又off左

唉,,,,,你講到咁,1千蚊我比得起

宜家就過比你, 中銀行銀戶口係咩

禁止發言 #9
m2狼 發表於 12-12-1 09:28 PM

你講到我的裝唔值咁多.我唔會收你1千蚊.我只係收返我的裝值
同付出的時間.800蚊給你.
反正套裝我仲係度.因為你係我個客.你唔答我.我唔知賣唔賣下一個
中銀:012 567 1 0141831
麻煩入左請影一影入數紙俾我.唔該
禁止發言 #10
m2狼 發表於 12-12-1 09:28 PM

請回一回.過定唔要~.~
回到最頂傳統版

選擇頁數