《灣岸》車種區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

灣4新車點都要開返個應下景:console:
二星初級會員 #2

...

五星白金會員 #3
有冇新b4既區= =????
四星黃金會員 #4
想開新車...不過呢架野同新 B4 都好似好大架...=.='''
三星高級會員 #5
sum1437 發表於 12-12-9 02:47 AM

有米!!唱300蚊打機??
二星初級會員 #6
fiendpanda 發表於 12-12-12 01:50 AM
想開新車...不過呢架野同新 B4 都好似好大架...=.='''

開部同我一齊打啦安記:console:
三星高級會員 #7

呢架車感覺好似6波版Aristo同大凌, 估計其硬度只係差Aristo同大凌少少, 會比較接近Chaser同舊豬
二星初級會員 #8
八神庵 發表於 12-12-13 11:43 PM
呢架車感覺好似6波版Aristo同大凌, 估計其硬度只係差Aristo同大凌少少, 會比較接近Chaser同舊豬 ...

部車打到依家感覺只係2上3冇乜力水..但overall都不過不失..
呢部車已經擺左近成千五蚊落去..
三星高級會員 #9
sum1437 發表於 12-12-13 11:52 PM
部車打到依家感覺只係2上3冇乜力水..但overall都不過不失..
呢部車已經擺左近成千五蚊落去.. ...

咁都ok夠用, 係起圍果下慢(FR房車預左唔夠爆起步), 最重要3456波姐,

我覺得呢架車D包最型, 唯一一個set換鬼面罩, 看起黎辣好多

不過豐田終於有部偏向'硬度+穩定'既6波車, 新Supra其實玩落好甩, 夾車又好一般, 唔易上手
二星初級會員 #10
八神庵 發表於 12-12-14 12:11 AM
咁都ok夠用, 係起圍果下慢(FR房車預左唔夠爆起步), 最重要3456波姐,

我覺得呢架車D包最型, 唯一一個set ...

新豬玩落最大問題係佢失速真係好大..好難keep速..
三星高級會員 #11

係, 所以新豬扒一般用黎界直路皇, 挑機唔易用, 車身肥, 過灣失速大...

其實個人認為一路以來Namco對豐田都唔太好, 雖然看似幾多車種(計埋隱藏車),

但車年份也好舊(基本上全部係2002年之前),仲有d車偏向難用
二星初級會員 #12
八神庵 發表於 12-12-14 01:05 AM
係, 所以新豬扒一般用黎界直路皇, 挑機唔易用, 車身肥, 過灣失速大...

其實個人認為一路以來Namco對豐田都 ...

今集呢部皇冠同部aristo算係咁...唔算差...
四星黃金會員 #13
sum1437 發表於 12-12-13 01:56 PM
開部同我一齊打啦安記

我o岩o岩用 van 仔打左你...XDDD
二星初級會員 #14
fiendpanda 發表於 12-12-16 03:15 AM
我o岩o岩用 van 仔打左你...XDDD

等陣去rematch先:smilie_:)3:
五星白金會員 #15
開左.....貪佢夠冷門....xd
爆左故事個d覺得加速...轉向如何?
二轉會員 #16
sum1437 發表於 12-12-14 12:22 AM
新豬玩落最大問題係佢失速真係好大..好難keep速..

新豬問題唔係失速,而係太長身易撞.....
就位唔易....
二星初級會員 #17
小弟都開咗,暫時故事51win。請問60win後的咪表是否會紅色?
有冇師兄已打到D包呢?小弟也只是玩到14蓋.......
二星初級會員 #18
etana 發表於 12-12-23 12:06 AM
小弟都開咗,暫時故事51win。請問60win後的咪表是否會紅色?
有冇師兄已打到D包呢?小弟也只是玩到14蓋.... ...

紅錶要打多一周, 我果部Crown 打到 50Lv 渣... /_\
留上有人爆左鬼了~
二星初級會員 #19
烈火之魂MT 發表於 12-12-23 12:46 AM
紅錶要打多一周, 我果部Crown 打到 50Lv 渣... /_\
留上有人爆左鬼了~

係咪要再打60故事?:dump:
師兄,你簽名架cosmo是D or E 包?
二星初級會員 #20
etana 發表於 12-12-23 12:56 AM
係咪要再打60故事?
師兄,你簽名架cosmo是D or E 包?

對~ 要再打多60話~
E 包
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數