創世槍神

主題列表 登入
等待驗證 #1
點數狗玩晒 一D技術都冇
D點數謢甲佬 用狙射頭先扣得佢一D血
咁既垃圾槍GAME想我買點玩? 真係采你都傻
二星初級會員 #2
同感= =我拎支槍掃佢射中佢30下 佢射中10下
死過果個係我
狙唔洗講= =爆佢2次都未必死
仲要補埋血
等待驗證 #3
係呀 仲有補血 .... 真係好ON9垃圾 又補血又雙重護甲 槍GAME? 唔好玩啦~"~
六星鑽石會員 #4
如果點數同非點數差太遠
好快停運, 如果可以學ava咁,
玩技術應該可以好好生存下去
禁止發言 #5
點數狗玩晒 是常識吧
有咩GAME唔係
三星高級會員 #6

用佐錢殺你D唔用錢GE真系好爽下 :smilie_;):勿見怪
二星初級會員 #7
其實都唔想玩佢 不過真係冇咩GAME玩-_-
六星鑽石會員 #8
同感,射n下先死,比人射一下就死:smilie_:(:
三星高級會員 #9
我狙擊手最憎對手用面具,射中面一下對手都未死,仲要射多幾下先GG
正常的話,對面唔用面具,我射面就好爽好激烈地秒佢,洗再補多幾下槍
禁止發言 #10
同HP差吾多姐
五星白金會員 #11
fghfgh123456 發表於 12-12-24 03:02 PM
點數狗玩晒 是常識吧
有咩GAME唔係

有咩槍game好似依隻咁 :em012:

其他槍game最多都係屈槍 唔見得玩晒wo
四星黃金會員 #12
回覆 冰祤 的帖子

我就玩個足球game, 最近新出果個,幾好啊,沒錢但技術好,都可以打。幾公平啊。真系最怕有錢大曬的game。不過個game先工測,唔知以後有沒有D離譜道具殺曬的,而家就沒有。唔講得個名,你地自己去搵啦。
二星初級會員 #13

回血唔關點數事law==" 商城有100%藥水買的...唔洗用點數ga...
拉拉星你有冇真正玩過隻game的...定還是你是雲起以外請返黎的討論區打手=="
等待驗證 #14
Cutehohoho 發表於 12-12-26 12:53 AM
回血唔關點數事law==" 商城有100%藥水買的...唔洗用點數ga...
拉拉星你有冇真正玩過隻game的...定還是你是 ...

呀打手  你UP乜春呀 7.7?

算9數把啦你 隻GAME係點 係玩技術成份高D定係玩點數裝備 大家唔係傻既 有眼睇

你收左雲起幾錢呀?
定還是你係花錢玩E隻GAME果班傻仔?
唔抵得我係度講 驚冇晒唔花點數玩既骨灰玩家比你地班點數狗(辱)

二星初級會員 #15

好老實...我唔係花點果班...但亦唔會唔抵得比錢果班=="
人地有錢鐘意洗落隻game...你吹得佢漲咩...講真依家有咩game唔係唔比點就玩哂的...
鐘意玩技術咪玩返單機law...嘈咩啫...online game就係咁...邊個有錢邊個玩哂ga la...
你唔係真係當佢一隻普通槍game咁玩ma

你唔抵得輸比班入點gei...咪自己開場只招呼唔入點的人玩law...實大把人同你玩"技術"的...
都唔明有咩好怨==" 隻隻ONLINE GAME都有入點的人ga la...傻仔先會怨game要入點先勁的=="
五星白金會員 #16
樓上
問題係買點個d
令到玩家的實力完全唔平衡 你要明白 e隻係一隻槍game 唔計整圖
咁好似樓主想要一隻對佢黎講好玩的game
咪會怨lor
講真....一隻廢過cso的膠game 都幾廢下架啦

個post差唔多個個插隻game    你就入黎幫隻game(平反?)
你預比人插啦

三星高級會員 #17
我玩狙次次都可以秒點怪,事關我玩狙擊成日都中人地個頭:thup:
三星高級會員 #18
LOL好過:em015:
一星新手會員 #19
好難同人比啊
等待驗證 #20
jjoop5112 發表於 12-12-25 04:57 PM
同HP差吾多姐

你訓醒未呀? 同HP差唔多? 唔該你唔好侮辱我鍾意既GAME

聽你咁講 你就算玩過HP都唔係老手

想當年不知幾多人用P2000 M8 等等(非點數)槍打贏一眾花錢買點數改槍 買槍的點數玩家
一支黃狙野野HS 抽贏D射身都一槍死既點數狙  可惜外掛+加速 隻GAME先GG 如果唔係 有排興...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數