暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題...聽就成日聽到打紅門....知道要去ACT 1~3打鎖匙......但打咩先出鎖匙呢!?
有冇師兄可以詳細咁解釋下~_~唔該晒
二轉會員 #2
風小邪 發表於 13-2-14 04:17 PM
如題...聽就成日聽到打紅門....知道要去ACT 1~3打鎖匙......但打咩先出鎖匙呢!?
有冇師兄可以詳細咁解釋下~ ...

紅門… 第一章最後一個任務 凱恩上面有間屋...禁一下開道門入面就係紅門既地方

打紅門需要裝置   有裝置就可以開佢打器官 ( 合火戒 )

合裝置既材料 A1 A2 A3 鑰匙王 ( MP愈高 掉落機率愈高 ) 疊5

前題你要去A4 打鑰匙王  合成既裝置設計圖學左先可以用材料合裝置

最後建議最少要有3個裝置先好去 ( 可以打足哂3道門 )
二星初級會員 #3
即係每關都要搵個鎖匙王!? 有冇話向咩位有得打咁架0﹏0!?
二轉會員 #4
風小邪 發表於 13-2-14 11:58 PM
即係每關都要搵個鎖匙王!? 有冇話向咩位有得打咁架0﹏0!?

3把鑰匙分別係

第一章的悲慘平原
第二章既達厄古綠洲
第三章既的石磊

設計圖係第四章既銀光塔第一層
二星初級會員 #5
想再請問一下~~例如我想打魔物威能5咁...係咪一定要向威能5度打野合裝置架@@?
二轉會員 #6
風小邪 發表於 13-2-16 05:36 PM
想再請問一下~~例如我想打魔物威能5咁...係咪一定要向威能5度打野合裝置架@@? ...

你係MP幾合裝置都唔關事 , 你有材料就合得.
五星白金會員 #7
其實最簡單辦法,搵有裝置GE人幫你開門就得,至於有無呢D好人就睇自己運氣,其實有好多人只要你肯比少少錢就幫你開門加打埋,自己打打MP5 好可能打十場都未出一條KEY
版主 #8
marcoyeung 發表於 13-2-18 05:49 PM
其實最簡單辦法,搵有裝置GE人幫你開門就得,至於有無呢D好人就睇自己運氣,其實有好多人只要你肯比少少錢 ...

我自己打MP4 平均3場就有一條KEY啦喎 =_=
同FD打MP3 平均4場左右:ro01:
五星白金會員 #9
迷失荒稜 發表於 13-2-19 12:08 PM
我自己打MP4 平均3場就有一條KEY啦喎 =_=
同FD打MP3 平均4場左右

改版前一日打MP7試過6場唔跌,打MP9紅門可以有2門唔出器官,一切都系運,所以我而家剩打MP10算唔洗靠運
版主 #10
marcoyeung 發表於 13-2-19 10:50 PM
改版前一日打MP7試過6場唔跌,打MP9紅門可以有2門唔出器官,一切都系運,所以我而家剩打MP10算唔洗靠運 ...

咁你都幾黑仔下......:face_l_17:
五星白金會員 #11
迷失荒稜 發表於 13-2-20 04:03 PM
咁你都幾黑仔下......

黑就真系好黑,火戒改版前日日打,合左過200只,唔好話3攻連2攻都剩系得3只,而且全部數值勁低,1.07到而家合左過千條力練,連一條好過我而家果條GE都無(個FD合第二條已經高過我用果條1.3萬攻),改版前賣左D裝用左15億來收材料,本來打算賣,而家都系留反自己合算啦(硫磺仲有4萬個,即系仲有4萬次機會,護肩護腕都有仲有3萬幾個料),真系唔知合曬果D材料會唔會合到似樣GE裝出來,我認我系黑到爆
回到最頂傳統版

選擇頁數