Muxplay 仙戀Online

主題列表 登入
版主 #1

我會在這裡 玩 開公會 因這遊戲在台灣 很多人玩 由可以 用手機及平板電腦玩 極方便  是一隻方便玩網頁遊戲又是大制作
大家不方入來試玩下 也無防 如好玩可以玩下去 希望可以在遊戲  以前是朋友 還是敵對 都是玩遊戲必有的 才有樂趣 在此祝大家 心想事成 身體健康
三星高級會員 #2
版主你真係好官腔, 本身想試試, 不過官網望完唔係好吸引... 想搵張遊戲圖睇又無
youtube望下先...
二轉會員 #3
最緊要電話都玩得
二轉會員 #4
開心好幸福 發表於 13-2-26 08:30 PM
最緊要電話都玩得

唔疾既咩:face_l_16:
二轉會員 #5
kenyeung525 發表於 13-2-26 09:44 PM
唔疾既咩

當然吾疾:smilie_:10:  除非佢用flash player玩:face_l_15:
二轉會員 #6
開心好幸福 發表於 13-2-26 09:54 PM
當然吾疾  除非佢用flash player玩

Flash player會疾既咩:face_l_16:
二轉會員 #7
kenyeung525 發表於 13-2-26 09:55 PM
Flash player會疾既咩

我部機升左做4.0:face_l_15:  1用flash就lag到pk
三星高級會員 #8
iphone 都得嗎?
四星黃金會員 #9
是呀~支援iphone 嗎?
八星無敵會員 #10
SUPPORT~:ma1:
版主 #11
我都是用iphone 及他的平板電腦 只是在APP:PUFFIN 下載後就可以玩到 及可以支援所有flash  幾好
不過用手機玩  視窗較小 玩得較新辛苦 平板電腦好好多
五星白金會員 #12
:smilie_:D:電話又玩得電腦又玩得
真系吾玩吾得啦
二轉會員 #13
開公會:em012:
版主 #14
wai1209wai 發表於 13-3-1 11:47 AM
開公會

你有冇玩仙戀,有玩加我好友我在遊戲內ac名丶瀧震天:em060:
二星初級會員 #15
我係iphone搵唔到仙戀個app
應該打咩先搵到:redface:
一星新手會員 #16
是呀~支援iphone 嗎?
回到最頂傳統版

選擇頁數