《精靈樂章》攻略心得區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
我好記得09年 夢之樂章個陣系電視好多廣告-0- 跟住跟埋d FD一齊玩
我記得好似2月開...之後我3月開始玩......個陣好難升 任務又無路程比人自動導航
65lv GM出左個咩 皇者挑戰定咩比賽= =
個陣勁正- -!! 最後4強 以為決賽打聖騎輸緊  點知只勁野聖騎【武靈X】 輸比人只刺客 人地狂戰隱= =!! 最後1秒出黎片1野win左 笑死我
最後比我羅左個冠軍

65 系黃武出現既之時-0- 我好記得一出個日 成隊個人去打料  即刻合左60黃劍A_A

呢只遊戲一路都覺得好好玩  但gc 個個星期正系識出點數野 = = 系甘出d入點/ 時裝 活動

最後到70lv個陣 仲要通左3晚頂爆第1個70   最後GC系甘改變職業平衡  搞到我無再玩落去-0-

近排見到精靈樂章既出現  真系想玩多一次a_a

希望代理可以搞好佢XD    其實2家都唔系好記得點玩-0-
4年前既相0.0
識我既 到時一齊玩翻@@
[attach]636541[/attach][attach]636538[/attach][attach]636535[/attach]
二星初級會員 #2
彩雲啊TAT一齊玩番啦wwwww
我係小保風xd
二星初級會員 #3
.................................................................. 好勁
五星白金會員 #4
彩雲,我都唔知幾時識你了,只係記得你係好勁ge狂戰!:smilie_:D:
副版主 #5
好耐無見彩云>_< 到時又玩了a_a今次玩咩好呢>_<!!
五星白金會員 #6
幫你手推下,好post泥
三星高級會員 #7

唔知= =2年無幾玩。。。。 都唔識點玩xd
禁止訪問 #8
我唔識你可以加好友?
官方版主 #9

哇呵呵....我是新手,請帶我升lv :handshake:
二星初級會員 #10
回覆 小靈GF 的帖子

我培你up=]
官方版主 #11
回覆 魔法糖糖 的帖子

真的嗎?  你呃人 :smilie_:P2:
二星初級會員 #12
回覆 小靈GF 的帖子

自己玩太悶^^
二星初級會員 #13

我記得之前仲有個好似叫彩雲伴雨 好似係刺黎 係唔係你?
三星高級會員 #14
緋~~ 發表於 13-3-9 03:25 PM
我記得之前仲有個好似叫彩雲伴雨 好似係刺黎 係唔係你?

那個我弟弟@。@
二星初級會員 #15
jeffsze 發表於 13-3-9 04:34 PM
那個我弟弟@。@

咁我識你細佬@@  
二星初級會員 #16
好似見過,但唔識
四星黃金會員 #17
D圖好正:smilie_:D::smilie_:D:
二星初級會員 #18
我都系4年無玩了
見翻只精靈樂章先醒起夢之樂章..
以前小學玩 而家都高中了
真心懷念TAT
二星初級會員 #19
都真係好耐~~而前玩個時十幾歲E+都老了~>.<~"真係仲想佢可以張D野搬返來呢隻GAME~ .~""
回到最頂傳統版

選擇頁數