貝拉傳說Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
睇黎無返十幾廿萬都玩唔起?!:smilie_:o:
四星黃金會員 #2
在哪聽回來的:smilie_??:
二星初級會員 #3
聽講........  都未出你點知
VIP會員 #4
遊戲幣同現實貨幣掛勾?

有玩過一般OLG既人都知道
遊戲幣通貨澎漲速度好快
好難穩定
七星元老會員 #5
咁樣應該會 慳過商城制 ,  隻隻GMAE 都有外掛集團 佢地大量生產 EQ / 精煉石之類 到左 中/後期 應用仲慳過商城, 不過沒左商城制後 外掛集團主導左個遊戲(囤貨) ...可能仲衰過商城,,, 如果係好GAME 我情願入番月費去玩
二星初級會員 #6

:ro01:我上巴哈既貝拉版睇既,因為之前玩過下tera
想睇下間公司仲有咩新game
:ro01:信不信由你
四星黃金會員 #7

發錢寒發到自己想印銀紙  
二星初級會員 #8
想步九陰真經後塵??
一星新手會員 #9
回覆 yuk031031 的帖子

九陰真經...1日就放棄左
二星初級會員 #10
幾時出隻game啊
五星白金會員 #11
南西 發表於 13-4-2 07:26 PM
我上巴哈既貝拉版睇既,因為之前玩過下tera
信不信由你 ...

這公司-.-真的一次就夠...包季都未完就已經=.=好多人冇玩
月費唔似月費- -月費+商城..真他媽的...OMG
四星黃金會員 #12
南西 發表於 13-4-2 07:26 PM
我上巴哈既貝拉版睇既,因為之前玩過下tera
信不信由你 ...

TERA我別有玩啦 隻貝拉傳說又未出 哩隻講明係自制GAME,即係唔會係個D韓國早先有既GAME

所以根本間公司都無透露到商城既資料,想問下你咁都認為巴哈係講真呀._.?

巴哈講既野又唔係一定真,信不信由你 我就唔信囉 一日未出 一日間公司未透露資料,無人知

唸下都明啦._. 樓主都有D ON{:1_1:}
五星白金會員 #13
咁就要睇下佢遊戲幣係GAME到做到D乜野
:ro08:唔通NPC賣神武天價 要用真錢轉GAME錢先買得起:ro08:
回到最頂傳統版

選擇頁數