鬼武者 魂

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

好似得我留言,等我幫下你衝人氣啦:smilie_:D:

我玩呢類GAME我比較喜歡好似無雙呂布果D
有冇日版高手介紹多幾隻比我,邊個種族多呢類武將.....
我呢家只係搵到 (島左近) 同(千德正武)個樣係我鍾意 ,兩個都好似係幻族@@""
二轉會員 #2
吁吁 發表於 13-4-29 10:02 PM
好似得我留言,等我幫下你衝人氣啦

我玩呢類GAME我比較喜歡好似無雙呂布果D

男定女先:smilie_:D4:
四星黃金會員 #3
黑仔試作1號機 發表於 13-4-29 11:18 PM
男定女先

:love2: 緊係男啦:D2  
二轉會員 #4

台版應該無甘快有:ro07: [attach]654385[/attach][attach]654382[/attach][attach]654379[/attach][attach]654376[/attach][attach]654364[/attach][attach]654367[/attach][attach]654370[/attach][attach]654373[/attach][attach]654361[/attach][attach]654358[/attach]
四星黃金會員 #5
遠藤直經!!!我就係要呢D  有冇更多:grief:3Q
六星鑽石會員 #6
@@日版難唔難明 ?
二轉會員 #7
吁吁 發表於 13-4-29 11:57 PM
遠藤直經!!!我就係要呢D  有冇更多3Q

我無收藏開男將:smilie_:D:  你去巴哈個g5圖區睇下
二轉會員 #8
不走天堂hi 發表於 13-4-30 12:04 AM
@@日版難唔難明 ?

唔會:ro01:
四星黃金會員 #9
黑仔試作1號機 發表於 13-4-30 12:12 AM
我無收藏開男將  你去巴哈個g5圖區睇下

巴哈全部都係大波>蘿莉>變態大叔=="
二轉會員 #10
吁吁 發表於 13-4-30 12:18 AM
巴哈全部都係大波>蘿莉>變態大叔=="

正常:ro07:
四星黃金會員 #11
黑仔試作1號機 發表於 13-4-30 12:23 AM
正常

呢類鋼鐵人幻族多D定係鬼族多D  話唒不刪檔 廢事煩 轉國好似好貴下。。。。
二轉會員 #12
吁吁 發表於 13-4-30 12:26 AM
呢類鋼鐵人幻族多D定係鬼族多D  話唒不刪檔 廢事煩 轉國好似好貴下。。。。 ...

遠藤同basara本多 小早川隆景都系鬼陣:thup:
四星黃金會員 #13
黑仔試作1號機 發表於 13-4-30 12:46 AM
遠藤同basara本多 小早川隆景都系鬼陣

最後入左幻族 :smilie_:D:  感覺鬼族會超多人。。。
一星新手會員 #14
幻族人很多捏
一星新手會員 #15
排名好難衝...技能好難抽 Orz
一星新手會員 #16
這遊戲真的好吃人品!
一星新手會員 #17
感謝大大的分享阿!
回到最頂傳統版

選擇頁數