灣岸4

主題列表 登入
二轉會員 #21
問漏左,更新後會加左D咩貼紙,鈴果D?
五星白金會員 #22

回覆 wing12366 的帖子

84lv-97lv鬼
http://www.youtube.com/user/GRANTURISMOIMPREZA/videos?tag_id=&view=0&sort=dd
四星黃金會員 #23
對尾1同尾2嘅全國制霸貼紙有興趣...
二轉會員 #24
其實R35同R35V
打呢個好似冇咩用咁

win左都冇得改落架車到
五星白金會員 #25
戰神EasoN 發表於 13-5-6 01:14 PM
其實R35同R35V
打呢個好似冇咩用咁

可以晤打 因為打左都冇野拎
二轉會員 #26
升Rank有咩用?
二星初級會員 #27

冇.........
二星初級會員 #28
"No.15        照明3         47地區制覇"

is that means 就算舖舖win都要超過220舖 ???!!!
二星初級會員 #29
回覆 dltl 的帖子

yes.......
二轉會員 #30
如果我打完一周,開始打第二周,咁打幾多關有先車牌?
二星初級會員 #31

5關........

打北關東地區 & 北海道地區
二轉會員 #32
luckyrock 發表於 13-5-11 09:43 PM

5關........

毎贏5關就有?
二星初級會員 #33

唔係,佢根據你贏既地區數而定。

例如:第二周第一個車牌係要贏12個地區

所以就係50(完成第一周)+ 5關
5關係打最少既地區
北海道(1)加 北關東(4)或其它得四關既地區
七星元老會員 #34
luckyrock 發表於 13-5-11 10:07 PM

唔係,佢根據你贏既地區數而定。

其實點為之一周?

如果 以下呢D,全部打嬴一次, 咁會拎到D咩同總共升到幾多 CLASS ?
1. 北海道(1關)
   北海道

2. 東北地區(6關)
   青森, 岩手, 宮城, 秋田, 山形, 福島

3. 北關東地區(4關)
   茨城, 櫪木, 群馬, 埼玉

4. 南關東地區(6關)
   千葉, 東京1, 東京2, 東京3, 神奈川1, 神奈川2

5. 北陸地區(4關)
   新潟, 富山, 石川, 福井

6. 東海地區(6關)
   山梨, 長野, 岐阜, 靜岡, 愛知, 三重

7. 關西(6關)
   滋賀, 京都, 大阪, 兵庫, 奈良, 和歌山

8.中國(5關)
   鳥取, 島根, 岡山, 廣島, 山口

9. 四國(4關)
   德島, 香川, 愛媛, 高知

10.九州沖繩(8關)
   福岡, 佐賀, 長崎, 熊本, 大分, 宮崎, 鹿兒島, 沖繩

二星初級會員 #35
回覆 賓尼._. 的帖子

一周= 50關

第一周:

3車牌
1貼紙
升 4 Rank
五星白金會員 #36
打一週 50 關 .. 即係三舊水又走唔甩 face_l_18:
四星黃金會員 #37
打一週 50 關 .. 即係三舊水又走唔甩.....Done!:ro06:
四星黃金會員 #38
我都dum咗六舊水打咗兩週,宜家又dum多三舊水,打緊第三週中。:smilie_:D:
四星黃金會員 #39
:thup::thup::kill3:
四星黃金會員 #40
我既目標就系,5月尾前盡快完成埋第三週制霸。:smilie_:D:
回到最頂傳統版

選擇頁數