鬼武者 魂

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

卡普道歉了, 給他沉下去吧 , 我也沒時間追究下去了 , 也看得出不會補償0.0""
一星新手會員 #2
都唔糸既
日本版有-1幻夢活動...台灣都一定有
未預計到佢咁快出姐

我知有人已經留左升級時比既物語水
5000跑完2500.....100%送固定真糸幾抵(但抽中你想要果張再講)

總括黎講
比少少錢玩e隻game不如唔好比...因為有運氣抽到好卡比課金重要
因為好大原因------------->佢有日/週/月排名榜
你要比幾多錢玩先夠...成世都保持頭榜(最坑錢技倆)

e隻game玩下算啦
唔好太在意....好快玩到悶會轉game
四星黃金會員 #3
skyhin261 發表於 13-5-20 05:53 PM
都唔糸既
日本版有-1幻夢活動...台灣都一定有
未預計到佢咁快出姐

先不要說幻夢
假如你今天花2000抽歷史人
抽完之後忽然看到公告說明天半價
這樣你能明白我的感受嗎:grief:
來跟我一起享受所謂的早買早享受吧WWWWW。。。。。。。
二星初級會員 #4
日版有-1,台版無可能無
只係一堆人無估唔到出-1太快
任何事都唔該,停一停,諗一諗,睇清楚個勢先做野
四星黃金會員 #5
松永控 發表於 13-5-20 06:46 PM
日版有-1,台版無可能無
只係一堆人無估唔到出-1太快
任何事都唔該,停一停,諗一諗,睇清楚個勢先做野 ...

快慢都唔係問題 ,我覺得佢要早一兩個星期公告,早買早享受都應該給人去決定
話減就減,佢D商城武將一起減價我條氣就順唒啦:ro06:
唔得就補償比我 <---機率可能比抽一閃有更低:smilie_:D: :smilie_:D:

二星初級會員 #6
吁吁 發表於 13-5-20 06:52 PM
快慢都唔係問題  我覺得佢要早一兩個星期公告囉
早買早享受都比人去決定啦
話減就減,佢D商城武將一起 ...

日版都係岩岩更新完先講啦.....
四星黃金會員 #7
松永控 發表於 13-5-20 06:59 PM
日版都係岩岩更新完先講啦.....

原來日本仔鍾意呢味野~
二星初級會員 #8
吁吁 發表於 13-5-20 07:56 PM
原來日本仔鍾意呢味野~

wwwww
一堆人中伏唔好怪老卡啦
四星黃金會員 #9
松永控 發表於 13-5-20 08:36 PM
wwwww
一堆人中伏唔好怪老卡啦

唔怪佢怪邊個:smilie_/):
唔通怪自己出錢出力跑五千‵:smilie_/): ?
話時話到呢家佢都唔回信比我,得唔得都回一回啦~ 
等我可以放比大家看(≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  
二星初級會員 #10
回報你還可以等,聽聞回人不慢
四星黃金會員 #11

保守估計是官方機械式回答~~~
但時間過了20小時````` 還沒回應我的心情````````````````
WWWWWWWWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwwwwwwww
二星初級會員 #12
哈哈哈...你看看你(我只能咁應你
四星黃金會員 #13
松永控 發表於 13-5-21 10:39 AM
哈哈哈...你看看你(我只能咁應你

我早就放棄   下次幫襯呢間公司我會小心D :ro05:
不過條氣好唔順,佢呢粒地雷太大,炸到我好應,我點都要唱衰佢幾日
(≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  (≧Д≦)♡  
二星初級會員 #14
你組好隊伍先啦,
我台版之前抽到 組擊鐵砲(智攻+對面智防轉
四星黃金會員 #15
松永控 發表於 13-5-21 12:04 PM
你組好隊伍先啦,
我台版之前抽到 組擊鐵砲(智攻+對面智防轉

其實都組好左@@"不過唔知點解我成日出唔到技:fire:
80%同75%:funk:
二星初級會員 #16
係鬼武者(叔 的世界
只有100%先係真= =''
你組左咩隊啊?
四星黃金會員 #17

打鬼就是 引誘 三轟 一閃 真奶副將 城主

合戰就係 90% 阿通流 三轟 真奶副將 城主<-輸太多可能換八國。。。

果招90%唔記得叫咩名=="" 
二星初級會員 #18

鬼隊遲d副將轉團閃啦..
8國係智攻用ge,組8國必先有相聞歌,
再+埋主君一殺(陶晴賢 )組擊鐵砲(雜賀孫市)
or新害乃x(尼子家的2隻小第跟國久)
回到最頂傳統版

選擇頁數