火鳳燎原Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

SORRY呃在你入黎/_\   嗯..你都入在黎請再浪費你幾分鐘睇下@@

隻GAME代理跟本冇心做好隻GAME...成鬼日攪D要入幾千點先有得玩咖活動
而且勁多BUG,幾次更新後連1個都冇修改..職業又唔平衡,魔法職出一個技用1/4魔

呢間公司之前有隻3D古X.GAME都是咁..成日推D入點活動,等你地多D入點.賺得7788之後用完放棄,冇更新
冇活動.冇公告..連商城都冇更新...反正你地入在點,用唔用冇關係..我已經賺在你!!

E咖隻GAME完全得D入點活動,冇任何有關隻GAME修正,好有可能等你地入完點之後會放爛
所以要睇下隻之後GAME肯唔肯改,唔肯拒絕入點,而且之後佢代理咖GAME都要特別留意!

最後是我超鐘意火鳳燎原呢本書先玩呢隻GAME....陳某你遇人不淑!
二星初級會員 #2
我想講我仲係更新唔到
出左咁耐連game到入唔到
五星白金會員 #3
~勒~ 發表於 13-5-22 06:22 PM
SORRY呃在你入黎/_\   嗯..你都入在黎請再浪費你幾分鐘睇下@@

隻GAME代理跟本冇心做好隻GAME...成鬼日攪D ...

我都覺 雖然火鳳迷 不過最新一次活動好似太影響平衛

活動時間:2013/05/22(三) 18:00 ~ 2013/06/04(二)18:00。
活動方式:活動期間內,凡單筆轉點指定點數至《火鳳燎原online》,即可獲得以下超值虛寶。同時可享有亂世爭霸儲值加碼獎勵

2000點    特殊稱號  氣吞山河 -  附加屬性能力+90,任選一種屬性
3000點    特殊稱號  橫行天下 -  附加屬性能力+100.,任選兩種屬性
5000點    特殊稱號  群魔亂舞鬼見愁 -  附加屬性能力+105,任選四種屬性

版主 #4
~勒~ 發表於 13-5-22 06:22 PM

隻GAME代理跟本冇心做好隻GAME...成鬼日攪D ...

樣樣都要錢:smilie_:10:
等待驗證 #5
上次個server down左 我vip4變左0 投訴左成個禮拜 話已經搞掂左 點知又係乜都冇
一星新手會員 #6
其實佢地D點品都有bug 我之前如14個補給憑證
得50幾萬血 重要每次入都唔同存血 一時40幾萬
一時30幾萬....投訴淨係識:閣下的資料已經記錄,我們已轉交相關工作人員跟進,如有消息會留言通知閣下
gameone只係想搵錢 陳某真係遇人不淑
回到最頂傳統版

選擇頁數