《伊希歐之夢》貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

桜夜恋蝶ღ

原名:戀蝶×"

第一首歌:
飛べないアゲハチョウ (AKB)
[中文:不會飛的一只鳳蝶]
團友提供的曲目

第二首歌:
おしべとめしべと夜の蝶々(AKB)  
[中文:雄蕊雌蕊和夜蝶)
團友提供的曲目

第三首歌:
刻不容緩 (??+??) [請猜??是誰-a-
由團員所唱[[我絕對唔會同人講我已經j左百幾二百次!! (((逃
Ps.因為有cut說話聲(? 會有啲亂(?莔

[utube]RBd7FMesHGg[/utube]
*6:37 之後開到100%音量會好啲(?

T_T原先想準時11:59pm 放上黎
點知Up去Youtube 用左起碼3粒鍾0rz

thz 鈴鈴!  女裝定定((♥

[畫畫什么的很討厭orz  
((好久沒畫畫=[]=!
第一次畫ECO人物(?
第一次畫男的(?
認到誰是誰不((  [頭上有字(?

2年前的團照。

by鈴露     這張偶很有女王feel ((喂

by鈴露  晉晉很可愛呢((逃

未改名前♥

未改名前♥ +1

thz小芽♥

Op團聚果次寫的.3... >

-
[/離題]最後030
送上閃光照(?

((第一次用SAI  [orz  
笨蛋晉030..!
六星鑽石會員 #2
今次我仲唔係第一個覆
四星黃金會員 #3
heilong913 發表於 13-7-5 02:32 AM
今次我仲唔係第一個覆

:@///嘛 好似睇唔到段片莔
六星鑽石會員 #4

緊張大師.[utube]7D0im__TpsA[/utube]
四星黃金會員 #5
heilong913 發表於 13-7-5 02:54 AM
緊張大師.

NONONONO :(~ 終於可以訓= =
六星鑽石會員 #6
早抖=] 繼續日服去
三星高級會員 #7
其實我睇唔到你回嗰d紅色字寫咩:ro08:
結果我冇畫團畫-___-+
好多相OAO
三星高級會員 #8
我手機禁五到youtube:'(
三星高級會員 #9
好多地方都變大左,我先係主角:lol
三星高級會員 #10
好多地方都變大左,我先係主角:lol
四星黃金會員 #11
@小楓楓
無畫團畫就<_>
黎緊團聚芬芬送比你030(((喂
MU 睇在GD 份上 我比你睇紅字啦((WWWWW.
依加先知小楓有得加GD +_+...。

@甜甜
用到電腦再睇xdd..
段片應該唔會走左去030 ((望bbbbbb

@BBBBBBB
\口/因為你係本小姐隔離炸030+
((((其實係我+_+ ..... (wwwww
\口/同埋蠢蠢你連post了
四星黃金會員 #12
fk12395 發表於 13-7-5 03:44 AM
其實我睇唔到你回嗰d紅色字寫咩
結果我冇畫團畫-___-+
好多相OAO

其實030原先d字無心令人睇唔到
之後見到睇唔到仲好(((喂
[[shy

同埋小楓好多字啊030
我想回再多都好難XDDDD>

五星白金會員 #13
遲來一秒鐘 遲來兩秒鐘 遲來三秒鐘 遲來四秒鐘 遲來五秒鐘. . . .
三星高級會員 #14
おしべとめしべと夜の蝶々較快左又幾好聽哈哈
二星初級會員 #15
第一,二首插曲賭命是U甜選的~(第二首是GL歌曲什麼的才不告訴你A_A
話說我怎麼變M了\口/!!我是個披著M表皮的S啊...
我真的是團活動不活躍份子啊ORZ...但又好像跟某些團員熟悉的樣子(?)
另外,團圖好像我跟抖M副團CP了的樣子xd(頭像也CP了就是了
四星黃金會員 #16
@Mr鬼
030?>>> 好聽吧ww((喂

@甜甜
-A-其實無心較快佢

@伊伊
的確係甜甜啊:ro04:
a_a 第二首GL 為蝶團多囡囡 而揀(?!
黎緊團聚COME!!! 030..>
張圖A_A 故意啦.. 伊伊就是這樣的人030..
(((好耐沒睇楓楓+伊伊GL \_/
二星初級會員 #17
回覆 小韻〝 的帖子

團活動是團長表演跳火圈的話我絕對樂意出席!
看來團長是伊*楓cp覺什麼的@_@…副團最近都在傲嬌,GL不能啊
三星高級會員 #18
>>韻
寫着寫着就這麼多字(滾地
慢着!送我芬芬幹麼!

>>怪伊姨
誰要跟你CP-___-
還有就算CP 攻受也錯了-___-!
四星黃金會員 #19
@伊
團長只會長期24小時候030放閃光彈!!((喂

@楓
030.. 對啊你字很多5555555
((因為要去碼頭接芬啦.3. 所以送給你~
六星鑽石會員 #20
韻b唔將埋個團聚po埋上黎A_A
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數