龍珠Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1

第一~靠人怕事有多人撐才到今時今日~(沒人幫好無能自殺跳樓有可能~)
第二~好人唔做做衰人~eq高~ iq低=智 障腦殘~低能白痴! 仲可以性無能!!!!
第三~不管好公會跌罪(為人處事沒有責任感~顯得自己怕事小器小男人!)
智 障要認打就要企定定~讀書人叻叻在正正常常生活沒病無痛~正能量大增~自以為是~人稱垃圾王子病!
二星初級會員 #2
推推推推無人回既!!!!!好悶= =
二星初級會員 #3
第4~與狗爲伍,把自己搞到人唔似人,狗唔似狗:ro00: 仲哀個某個狗會D狗仔
以上指的是皇劍膠,而非某正義君
二星初級會員 #4
皇劍膠係邊個?:smilie_??:
二星初級會員 #5
皇劍君= =lo真有邊個自稱天才玩家既自大狂話自己屈嬴人好勁呀- -?
一星新手會員 #6
回覆 g98232353 的帖子

好耐冇見..jr......
二星初級會員 #7
((一切隨風,得失只在一眼之間,一笑已經風雲過,因果所有都是自己造成...何苦強求太多?))
我~認同
四星黃金會員 #8
留名一身蟻:cheers:
一星新手會員 #9
見到有呢个post即註册(本人不是2000fun會員)...提起這個人不能不説,我在他以前公會(星渺流)佢份人冇乜野,本人多數和葬仟羽會長玩的多佢好好人,自從仟羽冇玩龍珠走左之後,佢好似变左流浪狗甘,到左而家仲变埋順手將軍隻狗...唉!!!珠戰又玩bug珠又bug時裝珠子何苦呢...開個披星戴月又五管教下D人,剩係識講咩都五關你事甘,你甘願做將軍隻狗?就算做狗要做得有正義的,不要扮正義,五好再玩bug啦,cc150最先係你用bug玩架,知錯要能改先得架麻(你以前嘅正義君去左呀).:....喂喂喂....你個bug出來時装眼鏡7cd  gm收番未?你掛機冇裝眼鏡wor,你留番打副本先戴?:smilie_:(:......噢...9 up完了....返工去了:smilie_:p
二星初級會員 #10
順手狗 發表於 13-7-18 02:28 PM
見到有呢个post即註册(本人不是2000fun會員)...提起這個人不能不説,我在他以前公會(星渺流)佢份人冇乜野,本 ...

赶尽杀绝嘛?
“BUG的代言人OMG”——本来不想说这句话的,这是你们逼的!!!
别跟我说你不认识楼主,他就是整天在擂台玩bug的殇魂!!!
一星新手會員 #11
干嘛了,不敢出聲??誰是狗都弄不清,誰在這里吠.照下鏡再講野
一星新手會員 #12
小Q哥哥 發表於 13-7-17 09:27 AM
第一~靠人怕事有多人撐才到今時今日~(沒人幫好無能自殺跳樓有可能~)
第二~好人唔做做衰人~eq高~ iq低=智 障 ...

你是在說自己嗎?
二星初級會員 #13
无敌小她 發表於 13-7-21 03:45 PM
赶尽杀绝嘛?
“BUG的代言人OMG”——本来不想说这句话的,这是你们逼的!!!
别跟我说你不认识楼主,他 ...

我只知皇劍膠係第一隊用BUG打CC150的!!!:dump:
一星新手會員 #14

唔想回應...只睇到無啦啦又嘈...好似玩緊鬧劇咁..唔知俾邊個睇....笑...當咩野都睇唔到算~~
一星新手會員 #15
BUG的代言人OMG???你講笑呀??我卡尔打天下 幾多人用卡屏BUG! 特別係只无念魔战士  混亂/木頭人彈佢出場  都返到台,順手狗才是BUG的代言人 別令我笑了  OMG BUG?BUG在哪裏了???你有沒有證據?我們有證有據指出你們用BUG 有錯还不改 还賴死不成?甘高級即「賴」技術 小弟真佩合 要說人首先拿出證據    順手狗才是真正的BUG代言人   全世界有目共睹   至於无念魔战士 有沒有用他心中清楚 不過还是他輸了  順手狗真係「正義」呀  :ro07:
一星新手會員 #16
剛訓醒...睇到2000分呢個貼文...完全好清醒自己玩龍珠仍然係只不過遊戲....回想自己對龍珠所發生的事係冇必要將過左去或已經控制唔到的事實再追問..而家我仲係繼續玩..而且完全好輕鬆咁...唔知道你今日訓醒未呢??定係仲發緊夢??
四星黃金會員 #17
咪就係:smilie_:P2:
醒下啦你地:smilie_/(:
二星初級會員 #18
幻想支配者 發表於 13-7-21 04:41 PM
你是在說自己嗎?

你係唔係想搞到我玩隻遊戲都要鬧人 同班垃圾玩咀炮???
智障人士叻極有限
二星初級會員 #19
无敌小她 發表於 13-7-21 03:45 PM
赶尽杀绝嘛?
别跟我说你不认识楼主,他 ...

bug是擂台技術一種沒有規定可以用或不可以我只想保護自己不想被垃圾皇劍狗廢圍~
加上他是腦殘我打他都討厭別我廢經吊你吊不過~你叫龍珠收皮我叫你自己真人皮~
一星新手會員 #20
小Q哥哥 發表於 13-7-26 08:29 AM
你係唔係想搞到我玩隻遊戲都要鬧人 同班垃圾玩咀炮???
智障人士叻極有限 ...

邊個發現呢個貼,.邊個嘴炮.睇下自己留佐d咩言.呢度唔適合你玩,快d返幼稚園去啦,夠鐘上堂啦:smilie_8):
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數