SD高達Online

主題列表 登入
二轉會員 #1
那個....小生經歷7749個災難之後終於....回來了

我好掛住吉吉呀!!!吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉吉!!!

另外問問某狗死了沒?

那個雪什麼獸還好嗎?

性板進化了沒?

艾斯板主食左燃燒果實未?

小惡魔你技滿了嗎?

另外求SD改左既野><
四星黃金會員 #2
隻game汁左拉
五星白金會員 #3
回覆 w550i 的帖子

歡迎回來~
準備G改了
機體變無屬性 & oc系統變強化部件
論壇乞丐 #4
:smile_13.gif:隻game冇人玩了
二轉會員 #5
啥!!!!!咁吉吉呢!?
論壇乞丐 #6
w550i 發表於 13-7-30 12:35 PM

佢呢家玩第2個forum tim la..
佢唔會再理我地架啦 :mad:
論壇乞丐 #7
w550i 發表於 13-7-30 12:35 PM

同埋你潛左水咁耐去左邊 :smilie_:o:
二轉會員 #8
★惡魔≠小瘋★ 發表於 13-7-30 01:25 PM
佢呢家玩第2個forum tim la..
佢唔會再理我地架啦

這個!!!!!呀呀......
二轉會員 #9
★惡魔≠小瘋★ 發表於 13-7-30 01:28 PM
同埋你潛左水咁耐去左邊

就潛水果陣我咪講過我搵到老婆既,我由溝人到拍拖果陣真係好傻豬....
機少打左,錢儲多左,keep住做運動減肥,晚晚R爆頭講故仔哄人訓....
結果拍左未夠3個月rip左.....唉:cry: :cry: :cry:
五星白金會員 #10
d bug 多到呢,真係冇好野講.
入訓場試機,彈!
睇副官,彈!
......................................................
二轉會員 #11
今天我就重生一下:smilie_:10:
二轉會員 #12
okpkandfk 發表於 13-7-30 08:17 PM
今天我就重生一下

然後你就再去俾我殺死吧
二轉會員 #13
aiza 發表於 13-7-30 07:08 PM
d bug 多到呢,真係冇好野講.
入訓場試機,彈!
睇副官,彈!

我fd其中一個ac又係咁

換左另一個ac又okwo
二星初級會員 #14
真係等汁=.=
二轉會員 #15
w550i 發表於 13-7-31 12:57 AM
然後你就再去俾我殺死吧

更新唔到 LOG IN.0.1
八星無敵會員 #16
.......
你讓我不知道該說什麼了
二星初級會員 #17
隻game冇咩人玩了  =.="
二星初級會員 #18
唔係G改都廢事玩番~:ro03:
二轉會員 #19
回覆 okpkandfk 的帖子

you廢!:grief:
快D入去,好好玩
二轉會員 #20
XNateRiverX 發表於 13-7-31 07:34 PM
.......
你讓我不知道該說什麼了

哼你呢個反骨仔!!!:smilie_/(:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數