《幻想神域》公會招募

主題列表 登入
一星新手會員 #21
HI   有機會就加入你地公會
一星新手會員 #22
頂下先~~!!!!!
三星高級會員 #23
0810817 發表於 13-8-1 05:44 PM
我又想入@@

想入請依#1格式留言回覆等待審批,謝謝。
五星白金會員 #24
化物語才是重點...
三星高級會員 #25
ken04562001 發表於 13-8-2 12:22 PM
化物語才是重點...

唔多明~.~
二星初級會員 #26
女版去邊我去邊:redface::redface::redface:  雖然我都好想加入呢d咁和平既樂園.......不如男版你連哄帶呃咁叫女版入你會啦:ro05:
五星白金會員 #27
我欣賞樓上的坦白直接
但有時過於直接會惹人反感
五星白金會員 #28
我幾睇好版主開嘅公會
公測見 :ro01:
三星高級會員 #29
alanho5588 發表於 13-8-3 04:21 AM
女版去邊我去邊  雖然我都好想加入呢d咁和平既樂園.......不如男版你連哄帶呃 ...

其實......我個人黎講唔多主張其他版主同一公會@@

反而一個版主一個公會比較好~.~
二星初級會員 #30
認真你就輸了  我都係講笑姐:ro06::ro05:
       唔講邊有得笑  定係你呷醋哦:ro02::ro00:
三星高級會員 #31
alanho5588 發表於 13-8-3 05:20 AM
認真你就輸了  我都係講笑姐
       唔講邊有得笑  定係你呷醋哦 ...

傻啦~.~一睇就知我係正人君子黎-v-
二星初級會員 #32
加入加入!!!!@@
三星高級會員 #33
回覆 kailonglok 的帖子

請睇番#1跟格式回覆,thx
二星初級會員 #34
遊戲名:FKbLokz
職業(可暫定):琴暫定
是否已明白並能遵守全部之加入條件:明白
五星白金會員 #35
遊戲名:自卑君
職業:暫定劍盾
已明白並能遵守全部之加入條件:
如果收我就到時見
五星白金會員 #36
ck豪 發表於 13-8-3 01:27 AM
唔多明~.~

姐係你放上去個首歌
論壇乞丐 #37
ken04562001 發表於 13-8-3 01:00 PM
姐係你放上去個首歌

本版版規:
1.嚴禁灌水、推主題、無意義 或 大量空白的內容拖長回覆或主題內容
無意義回覆 版主點睇?
五星白金會員 #38
akinasue 發表於 13-8-3 01:02 PM
本版版規:
1.嚴禁灌水、推主題、無意義 或 大量空白的內容拖長回覆或主題內容
無意義回覆 版主點睇? ...

歡迎舉報
五星白金會員 #39

遊戲名:紫瓏櫻
主:豎琴(純補) 副:雙手杖(純火系)
選擇明白並能遵守全部之加入條件
二星初級會員 #40
OMG  我講真話又比人警告.. :ro03:
                   講假話又比人話呃佢....:mad:
                          我應該點做點可以兩全其美:ro02:
          回番主題     我真係對男版你呢個和平主義者既會好有興趣:ro02:    但同時又唔捨得女版:redface:
                                         ps:...........如果我一個人玩兩個號你們地點睇?>:ro05:
回到最頂傳統版

選擇頁數