新古龍

主題列表 登入
五星白金會員 #1

開服有bug, 好正常, 唔怪你
新古龍 開服至今未夠一星期
在線玩家都根本唔超過200個, 甚至懷疑100都冇
一個server 2個分流
竟然可以lag到死server。
技術唔到家, 就唔好開game出黎獻醜。
古龍個名一次又一次比你整臭。

數咁多武俠小說作家ge改篇作品, 有邊隻online game 係可以臭得過古龍2個字?
金庸1完出2, 再返煲1; 黃易出完1又出2
兩者一直口碑甚佳
唯獨你gameone代理古龍, 一次又一次令人失望
論最好玩莫過於 古龍群俠傳online 更加係最受80後玩家所熱愛,
想當年開ser 熱鬧情況, 令幾多玩家至今仍然津津樂道,
陸小鳳, 西門吹雪, 葉孤城, 呢d名真係陪住我大。
如今管理不善, 連版權都唔買, 索性改名群俠傳online ,
lag機 死server狀態不斷, 失經無神就維護, 死ser冇補償, 維護冇通知,
人流自然流失, 最後落得如斯田地

後來者, 所謂夢幻古龍, 3d古龍, 打著舊古龍名號, 打算食住條水。
夢古都算係咁, 但數到3d古龍, 實在令人咋舌,
開game搵埋d 鬼五馬六ge人黎代言, 見到都唔想玩。
一年多dd, 又舊酒新瓶, 出隻新古龍online。
本身我見舊古龍lag到咁, 轉下game玩, 又有隻新古龍出。
冇封測我都覺奇怪, 連討論ge人都少, 但我冇理到, 照玩。到我玩, 我發現原來係3d古龍改少少, 就推出街。
當中仲存好多bug, 就我玩左2,3日就已經中左5,6個。今日仲lag爆, 死server。

今日8月7日, 另一家公司幻想x域封測, 封測帳號搶住要, 唔夠派。
今日8月7日, gameone 新古龍online 隻game已經冇人玩, 仲要死server。
我再一次質疑 gameone ge技術。
玩過gameone幾隻game, 隻隻都係lag機,
向官方反映, 官方人員彩你都臭,  
跟進中, 處理中, 向有關部門反映中。
呢3句 都係陪住我玩。

最後想鬧多樣野, gameone個go平台, 保安極差。
我無比過ac人, 但比人開左黎買九陰ge野。
仲要買隻我冇玩過隻 game。

雖然我成日鬧, 但我又要玩,
鬧下玩下就十幾年, gameone一直冇改善。

利申: 玩過古龍群俠傳(舊), 火鳳(電腦+手機版) , 新古龍
3隻都lag 3隻都死server。
一星新手會員 #2
在線玩家肯定有200個以上...
其他都同意 真係lag到仆街 lag到死ser 超廢
五星白金會員 #3
monkpui1985 發表於 13-8-7 03:26 PM
在線玩家肯定有200個以上...
其他都同意 真係lag到仆街 lag到死ser 超廢

有咁多咩= =
一個幫先得果40人
得果幾個幫滿人
仲要唔係個個ONLINE

玩到未而家= =?
一星新手會員 #4
孤星矢 發表於 13-8-7 03:28 PM
有咁多咩= =
一個幫先得果40人
得果幾個幫滿人

玩到...都係好lag
好多人有開分身拼架
去江南睇下(唔係今日...)
一個怪點都起馬有5.6隻人掛緊
二星初級會員 #5
真係超LAG~~~
LAG到入唔到GAME~又彈GAME~!
五星白金會員 #6
monkpui1985 發表於 13-8-7 03:35 PM
玩到...都係好lag
好多人有開分身拼架
去江南睇下(唔係今日...)

我入GAME會卡住係登入個畫面- -
五星白金會員 #7
睇黎你對佢又愛又恨@@
一星新手會員 #8
:em060:罵者愛也,喜歡罵多幾下,我諗好多八十後都想回味一下,希望佢改版出返個攻守壇爭奪戰..
三星高級會員 #9
gameone今次連廣告都無賣...
一星新手會員 #10
真係超LAG:mad:
五星白金會員 #11
你估gameone傻架咩,有錢都拎去請囡囡做show搞花絮啦
SERVER咁多年都咁屎,好懷疑有冇比錢添加多幾set
隻game有bug/更新唔到/經常彈game=推卸責任話已經同國內跟進緊
跟進一年無回應,然後等2-3年就摺埋執鬼左佢

一大堆武俠RPG遊戲半年仲有人玩的話
1. 班傻仔掉左唔少錢入去/放唔到acc好可惜
2. 佢本身痴痴地線

假如你想打機打到 唯我獨尊 ,花幾萬蚊就可以獨霸天下
Gameone代理的武俠遊戲就o岩晒你
因為一年半載,玩家就一路流失,一堆放acc
只要你堅持繼續買點數玩落去,贏家就係你

相比起中華網龍有成千上萬個二世祖同你鬥身家鬥多錢
Gameone真係幫你排除「比人爬頭」的可能性
實踐「你的遊戲 你主角」

話唔定你肯以贊助名義捐贈幾十萬,或者會提前出公告話結束營運
實際上係成個伺服為你而開,只有你的帳號可以登入可以玩
認真巴弊~想當年魔域online機乎接近這個「一人一伺服」例子
不同的是有人機乎買晒所有高手的帳號,自己獨霸遊戲世界
一星新手會員 #12

7月尾我都重玩緊另一網遊即game,我4開之餘仲可以睇片聽歌(當然有少少lag)

但當轉玩《新古龍》之後,只係開1隻ac 玩1隻角色,竟然lag到連歌都播唔倒,新古龍難以置信。

而且《新古龍)比上年(3D古龍)更屈錢屈到出晒面

上年(3D古龍)防爆石賺到笑,今年有過之而無不及,内功要衝關丸(唔包你1粒成功衝關,我用十幾粒仍未成
功)
錢莊儲物哿有5頁,只比1頁你用(後面4頁比$,背包如是比錢擴充)
商品説明條例生効之後應該管下班網遊商啦,成日話買呢粒晶石提升カ量,結果可能錢用左,提升失敗(晶石爆晒)

我剛才用十幾粒石升裝,十六粒都未成功(好彩係官方送的):ro06:
禁止發言 #13
齊齊轉game 啦 ............ 推薦大家玩"參天律Online"
二星初級會員 #14
我已經放棄了~~~花了2000多 快快賣了走人
回到最頂傳統版

選擇頁數