Gunz 2

主題列表 登入
三星高級會員 #1
隻GAME新出但副本沒人打一個又唔夠打,槍又少,好GAME沒人玩:cool:
二星初級會員 #2
回覆 wawa11 的帖子

副本點會冇人打.............槍少我都有D唔滿意......希望快D出多D裝.....
六星鑽石會員 #3
岩岩封測...等下啦,慢慢會出新野架啦!
五星白金會員 #4
玩左一排,,同第一版真係好大分別~~
五星白金會員 #5

太易升...悶悶地 打左40幾個鐘就升爆1隻,..第2隻升左大半....升緊第3隻.最緊要多台灣人做場主LAG...:<
六星鑽石會員 #6
40幾個鐘,笑左...
人地先開始左55個鐘:ro07:
不過我都玩左廿幾個鐘,盾騎20,刺客16
四星黃金會員 #7
隻GAME個流暢度要睇場主做人就已經唔想玩
五星白金會員 #8
小蜥蝪 發表於 13-9-30 06:30 PM
40幾個鐘,笑左...
人地先開始左55個鐘
不過我都玩左廿幾個鐘,盾騎20,刺客16 ...

2天10小時ZZ 正常:> 沉默20 盾16 槍7
一星新手會員 #9
回覆 wawa11 的帖子

樓主 ... 聽你咁講幾好玩咁 , 我試下玩先 .....
一星新手會員 #10
玩過gunz1好期待gunz2
一星新手會員 #11
gunz隻game好玩 只係少模式太少更新  上網睇人玩gunz2 好吸引
四星黃金會員 #12
第2集呢隻 冇左buterfly呢個元素:~:
梗係吸引唔到老手新手玩
三星高級會員 #13
小學_咁多..
叫人點玩.....
三星高級會員 #14

回覆 yhgjoph 的帖子

D槍小到咁都叫有D炸
咁都忍得點睇過多陣就有活動 揾D ON9仔入點買槍
二星初級會員 #15
睇左咁多個post...d人把口真係臭到不得了...
咩on_仔個d呢...咁你又玩?..多鬼如
人地有錢你唔低得咩..你理得人地d錢點用ji...
人地燒左佢都唔洗你理啦下話?...
又要多野講..又要玩
二星初級會員 #16
睇d人似小學_多d多...
你最勁~你中學牛...你大學豬~...
你最勁啦...動物園長
二星初級會員 #17
auchiho719 發表於 13-10-4 10:34 AM
睇d人似小學_多d多...
你最勁~你中學牛...你大學豬~...
你最勁啦...動物園長

睇到個post, 笑左。不過真係冇講野
二星初級會員 #18
雪影公子 發表於 13-10-4 04:05 PM
睇到個post, 笑左。不過真係冇講野

咁唔係咩....玩咪玩lo...講真啦..現在好小game唔洗你比錢玩
人地比錢出黎玩...就要問候人地...
真係...冇野好講lo...
二星初級會員 #19
auchiho719 發表於 13-10-4 04:08 PM
咁唔係咩....玩咪玩lo...講真啦..現在好小game唔洗你比錢玩
人地比錢出黎玩...就要問候人地...
真係...冇 ...

冇話唔係! 講真,人地開個game出來都要賺錢既。個個唔比錢玩。邊有人做開發?
又要玩好game, 又唔想比錢。邊有甘樣嫁?
三星高級會員 #20
回覆 雪影公子 的帖子

玩唔玩錢係睇代理點做野...

做得好的會做野的...
拿小小幾萬蚊出黎玩下  唔係問題

但唔捉外掛...唔理BUG  乜7 都唔理個D 代理
出小小錢都唔想.... 連玩都沒興趣
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數