貝拉傳說Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
控制台>新增或移除程式>移除bellahk

有冇人入到去隻game 見到個畫面 即刻講左句粗口 期待左咁耐

d畫面可以爛成咁

小弟登入左遊戲之後 向前行左5步 望下d畫面 就刪game了

可以分享下大家試左隻game幾多秒/分鐘....之後個結果同我1樣
三星高級會員 #2
你電腦問題- -我入GAME感覺不錯不失
一星新手會員 #3
只可以講句...今時今日遊戲發達...竟然我地仲追求喱d畫面既遊戲....?
四星黃金會員 #4
UID3446621 帖子1 積分1 Good0  註冊時間13-11-4 在線時間0 小時

一星新手會員 #5
知行 發表於 13-11-4 10:19 PM
UID3446621 帖子1 積分1 Good0  註冊時間13-11-4 在線時間0 小時

同喱個主題有關系?
六星鑽石會員 #6

我都堅持左30分鐘, 發覺好無打擊感, 跑步時間中停頓一下, 順暢感低!

畫面唔講, 場景有好多穿崩位。如果有設計知識既人一眼就睇得出
一星新手會員 #7
回覆 ConsumerCouncil 的帖子

我只堅持到30秒......連行出去打怪都廢事..仲系條橋度
三星高級會員 #8
玩左1個鐘 (8點幾返家,9點正食完飯 剛好見佢話維修完 打到10點正關SER)
認為畫質以online game計,完全無問題, 如果自己用WSAD行就真係有D LAG (不過我長期用導引移動)
整體感覺還算良好

你地用緊邊隻GAME的畫質來比? (係咪bf果類真實系畫質?)
四星黃金會員 #9
我都DEL左...........玩ED GAME 不如玩番精靈樂章
二轉會員 #10
*羽翼之炎* 發表於 13-11-4 10:49 PM
玩左1個鐘 (8點幾返家,9點正食完飯 剛好見佢話維修完 打到10點正關SER)
認為畫質以online game計,完全無問 ...

應該話以台灣整既ONLINE GAME 來講算係咁...但如果同B&S GW2 呢D比 根本無得比 而BF系列更加唔洗比
因為係唔同類型既GAME 比乜春

我自己玩左一陣感覺麻麻地..不過呢類既GAME 都係試玩下算了..無謂太投入
始終畫面的確係比較差D..至於內容方面..玩落唔覺有幾特別..所以果斷放棄:smilie_;):
六星鑽石會員 #11

法C出技要詠唱已經PK  出完技  仲要完地停一下行唔到   另解任務得幾蚊  買支藥都唔夠~.~唔入點真係唔洗玩
七星元老會員 #12
佢係要你地打到裝備賣比用真錢玩既玩家,用點數買遊戲幣
如果冇人買你D裝即係你唔會有錢洗
呢D係果個趴街執行長諗出黎既屈錢招數
四星黃金會員 #13
依嫁d MMORPG全部都系1907樣既:kill:
一星新手會員 #14
準備down隻game前> search youtube ''貝拉傳說Online'' > 睇到個畫面 >898
一星新手會員 #15

如果要我down隻game落黎 玩喱d畫風/畫質既game
我倒不如去玩網頁遊戲..佢d畫風質素連網頁遊戲都做到..
網頁遊戲起碼吾駛點浪費我部腦既記憶體
d畫質根本就十足十年前既online game質素咁
三星高級會員 #16
垃圾game 不解釋  靈活度0分 畫質0分 人物美感0分
續航狗們 玩你的幼稚園遊戲吧
三星高級會員 #17
我玩跑online 也不玩這垃g
三星高級會員 #18
我入到去 15秒都無 898~_~
二星初級會員 #19
其實畫質都okla
五星白金會員 #20