暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
三星高級會員 #21
kevinho528 發表於 14-4-15 10:10 PM
新手...個人建議武僧..因為佢有版動技玩全抗..無甘易死...技術低d 都唔怕~

咁樣怕唔怕會打壞手勢啊師兄:serach:
三星高級會員 #22
有無人回架?
三星高級會員 #23
打中文定英文?:~:
三星高級會員 #24
個BATTLE.net比唔人登人。
三星高級會員 #25
搞掂,洗唔洗加返個好友一齊玩?

三星高級會員 #26
PAGAYOZ 發表於 14-4-15 11:52 PM
搞掂,洗唔洗加返個好友一齊玩?

哈哈~~唔好意思~~因為好耐先會睇一次論壇 :dizzy2:
我D3 ID : RonnieR#3292
三星高級會員 #27
我聽日加入 希望有人幫助下 我呢個新手/3\
三星高級會員 #28
敖犬● 發表於 14-4-16 12:20 AM
我聽日加入 希望有人幫助下 我呢個新手/3\

等你丫:lust:
六星鑽石會員 #29
23227281 發表於 14-4-15 10:14 PM
咁樣怕唔怕會打壞手勢啊師兄

哈哈~唔會啦~~我都係武僧起家..再秘法..再聖教~
三星高級會員 #30
kevinho528 發表於 14-4-16 08:57 AM
哈哈~唔會啦~~我都係武僧起家..再秘法..再聖教~

我都係玩下射魔先:lovelike: :lust:
三星高級會員 #31
btw,各位師兄覺唔覺好多人都係打冒險第一章~~好少打其他章節 ??
六星鑽石會員 #32
23227281 發表於 14-4-16 02:00 PM
btw,各位師兄覺唔覺好多人都係打冒險第一章~~好少打其他章節 ??

緊係啦...聽講第一章出套裝機率比較大,人人都係個到打
(我還在第3章..抽個好盾....)
三星高級會員 #33
咩服啊你地? 琴晚整返個帳- -玩返了......好玩過之前就知,但未買資料
三星高級會員 #34
仲系60lv- -用緊垃圾裝
三星高級會員 #35
我美服..有興趣一齊玩就....pm我加好友,
三星高級會員 #36
kevinho528 發表於 14-4-16 02:44 PM
緊係啦...聽講第一章出套裝機率比較大,人人都係個到打
(我還在第3章..抽個好盾....) ...

係:lovelike: :lust: ??
黎緊呢個星期試下先:shy:
三星高級會員 #37
PAGAYOZ 發表於 14-4-16 04:16 PM
我美服..有興趣一齊玩就....pm我加好友,

你D3 ID係咩啊:ro02:
六星鑽石會員 #38
23227281 發表於 14-4-16 06:59 PM
係  ??
黎緊呢個星期試下先

我想狂打第三章,傳有好既盾:smilie_:o:
五星白金會員 #39
打A1係想要3元華介
A4 先會所有傳奇都出
六星鑽石會員 #40
好爽~岩岩打a3 出左把風劍~再賭...出埋狼盾..
好彩到好彩~
回到最頂傳統版

選擇頁數