夢幻之星ONLINE 2

主題列表 登入
三星高級會員 #1
有沒有朋友在日服?
四星黃金會員 #2

有~~~:thup: 10船的
二星初級會員 #3
7船揮手
二轉會員 #4
7船:victory:
三星高級會員 #5
我有D想去日服玩(聽講好D 雖然吾知咩好..XD
是咪7船人香港玩家多d?
同埋有冇公會可以加?
版主 #6
7船的路過~:thup:
六星鑽石會員 #7
7船揮手
三星高級會員 #8
7船揮手
id :みことww
一星新手會員 #9
請問玩日服要整d咩咖!?小弟係台服玩家 今日比人爆左ac  無咩心機玩反台ser 無哂錢 無哂道具
三星高級會員 #10
wckeung 發表於 14-6-10 12:35 AM
請問玩日服要整d咩咖!?小弟係台服玩家 今日比人爆左ac  無咩心機玩反台ser 無哂錢 無哂道具 ...

你問既係咩先? 唔洗VPN就可以玩,要整帳號 可能你需要日本五十音打認證碼,維基有
我都係台服轉左做日服xd
如果你玩日服上左七船,加我好友吧www
id:みことww
一星新手會員 #11
織田有樂 發表於 14-6-11 02:02 PM
你問既係咩先? 唔洗VPN就可以玩,要整帳號 可能你需要日本五十音打認證碼,維基有
我都係台服轉左做日服xd ...

吾洗用vpn咁爽0.0!! 個ac好難先整到咖?同埋咩係日本五十音xd?新手一名咩都吾知
六星鑽石會員 #12
wckeung 發表於 14-6-12 01:49 AM
吾洗用vpn咁爽0.0!! 個ac好難先整到咖?同埋咩係日本五十音xd?新手一名咩都吾知 ...

五十音不就是最基本的 あいうえお,真係唔識自行上GOOGLE吧...
二星初級會員 #13
日服每次重登後第一次入myshop買賣前都要打密碼,所以基本上盜帳都偷唔倒野
不過就可以整鬼你全部野掉晒佢,或者佢好有恒心地10個10個藥咁買,掉地上比另一人賣
二轉會員 #14
OTOHA 發表於 14-6-17 08:35 PM
日服每次重登後第一次入myshop買賣前都要打密碼,所以基本上盜帳都偷唔倒野
不過就可以整鬼你全部野掉晒佢, ...

不要搞笑....你用唔同IP登入,佢都要你收MAIL驗證碼....
你連入都入唔到....
再者....你連EMAIL都俾人偷埋...咁就抵撚死啦
六星鑽石會員 #15
表示日服還在搶修中qq 只能看12點能否修好了....
二星初級會員 #16
sumcat888-03 發表於 14-6-19 05:19 PM
不要搞笑....你用唔同IP登入,佢都要你收MAIL驗證碼....
你連入都入唔到....
再者....你連EMAIL都俾人偷埋 ...

如果psn被盜帳,就不用ip認證了
二轉會員 #17
OTOHA 發表於 14-6-21 12:21 AM
如果psn被盜帳,就不用ip認證了

PSN有綁定機數目.....
當然...又係果句...連機都俾人偷埋,真係抵撚死
三星高級會員 #18
7船 揮手
有香港公會
想入既PM我
但日服而家DOWN左收唔到人
三星高級會員 #19
日版是否封了海外IP?????????
六星鑽石會員 #20
grass2 發表於 14-6-30 12:04 AM
日版是否封了海外IP?????????

沒有...只是DDOS攻擊的問題現在十分不穩定,出現107 / 630 全船維護中也是正常,多試幾次就能入GAME
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數