無間道Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1

伺服器2-迎新玩家活動一<非官方活動>
活動開始日期:2014-6-28
發起人:單棍春,憤怒鳥
獎品:紫、黃、紅、綠、藍、白及橙工具袋(各款一個或由你選擇7個相同) 和遊戲金錢10萬
條件:1-10等級影一幅相証明自己等級,11-20等級影一幅相証明自己等級,21-30等級影一幅相証明自己等級,到達37級再影一幅相証明自己等
級,共4幅相.到達37級後逢星期日可獲獎品一次!!!
ps.請將相片上傳後貼在此貼子內,請善用編輯功能.另外會定期向你查詢經驗值,如發現幾個星期經驗值也是沒太大變化,再考慮會不會取消逢星期日派獎品給你(謝絕分身),若發現虛報經驗值,資格即時被取消!

伺服器2-回收鎖匙活動二<非官方活動>
獎品:紫、黃、紅、綠、藍、白及橙工具袋(各款二個) 或者 攻擊強化器1、命中強化器1、敏捷強化器1,防備強化器1.
條件:凡有古玉鎖匙,真金鎖匙及破舊鎖匙都可找單棍春或憤怒鳥換領.

伺服器2-大家庭活動三<非官方活動>
獎品:最少遊戲金錢3萬
條件:到達20等級後及需要是我們警察公會的人,逢星期日可獲獎品一次!
ps.必需為活躍份子,例如:吹水、掛技能、升等級.因應等級及活躍度情況調整獎品多與少!

想隻GAME多人玩D?你加入就是成功的一步,已唔係成日掛係口講隻game都冇人玩,你唔玩又何來有人玩,我唔係人.我做到的就是咁多~只怪官方無視玩家需求,就算唔係SER2人 SER1都可以支持下發下聲@@
二星初級會員 #2
因為2人都需要番工,所以大部份時間掛機,實際上線時間為晚上11點-1點
三星高級會員 #3
真係得閒搞活動呀你.
一星新手會員 #4

拿比你睇
一星新手會員 #5

一星新手會員 #6

DELETE NO MORE
三星高級會員 #7
想問 呢家仲WORK 唔WORK-.-
三星高級會員 #8

DEL~~~`~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #9