夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
一星新手會員 #1

純粹尋人文 非淫賤愛情文 睇post者不喜/覺得悶請自離
大海撈針 唔知有冇機會搵番佢
5,6年前仲係小學雞既我係夢之樂章呢隻game到識左你 同你入左同一個公會 仲同你好搞笑咁樣「一見鍾情」:smilie_:D: 果時大家都係小學生 一齊玩MSN 真係好開心 我仲好無知咁教你講粗口之類既衰野:~:  我仲記得果時日日同你一齊玩 除左夢樂仲有隻百變online 我地仲交換acc係到玩 直到有一日你突然消失左 acc密碼改曬MSN又冇再on過 兩隻game都冇再見過你 果時年少無知 唔知有咩方法可以搵你 結果就咁放棄左 而家回想起黎 當年我教左你好多衰野 又成日激嬲你 而家科技咁先進 我只係想同你講番聲: 我好掛住你 索女B(佢當年夢樂個名)

唔知有冇機會搵番佢 純粹將當年無知既我既感覺打番出黎 如果有緣既話希望可以同佢傾多次計 不過我估佢都唔會記得我{:1_1:} 唔奢望真係可以見番佢 畢竟都成5,6年{:1_1:}
三星高級會員 #2
風xx 發表於 14-7-30 08:13 PM
純粹尋人文 非淫賤愛情文 睇post者不喜/覺得悶請自離
大海撈針 唔知有冇機會搵番佢
5,6年前仲係小學雞既我 ...

聞者傷心,聽者流淚T(OO)T
竟是一個可歌可泣的愛情故事:grief:
一般人很少會再故舊地
相信你要有心理準備

一星新手會員 #3
有d難搵喎...
不過重回舊地唔係冇既(我咪係
祝你搵到啦xd
一星新手會員 #4
回覆 HELLO破病小輝 的帖子

重回舊地就唔打算喇 其實佢消失左之後有年我都試過重回舊地搵佢 但係已經由夢之樂章變左夢之樂章2 D野都唔同曬 密佢又密唔到 而且又過左幾年而家都唔知隻game點 所以放棄左係game到搵佢 有緣山水有相逢 如果真係有緣既話我相信總會同佢重遇既:smilie_:p:
一星新手會員 #5
回覆 五迷7 的帖子

多謝你既祝福{:1_1:}  但係我並唔打算好似你咁重遊舊地 一切隨緣 呢個論壇係香港online game界都算有名啦 既然我都係呢到分享左我既故事 如果咁好彩佢真係睇到而佢又有心再見我一面既話我相信可以同佢重逢既:smilie_:p:
二星初級會員 #6

你呢個故事真系巧簡動
不過呢啲大海撈針你要有心理準備
我都有玩夢之樂章(非2),不過唔岩我玩,我覺得唔好玩,down完GAME玩左一陣果斷番去玩夢之歷險:smilie_:D5:
二星初級會員 #7
我有重遊到tim 哈哈XD
我幫下你問下p會啊神召d人啦xdd
三星高級會員 #8
我都想搵晒以前D FD
一星新手會員 #9
祝你早日搵到~
二星初級會員 #10
港台服?什麼時候關閉的?
二星初級會員 #11
希望你搵到~
回到最頂傳統版