狩龍戰紀

主題列表 登入
四星黃金會員 #41

最愛原因是:第一次打到永久坐騎 . . .. 而且毛茸茸

二星初級會員 #42

我都係喜歡這隻坐騎 原因:

我頭髮紅色 衣服紅色
個坐騎都係紅色 個色一系列
同埋爆山甲獸個坐騎真係好型
嬌小既女角坐上去
真係好霸氣:ro07::ro07::ro07:
實習版主 #43

我喜愛布布鳥的原因是 他太像陸行鳥了。我自己從小已經喜歡陸行鳥 所以我選牠
一星新手會員 #44
[attach]710290[/attach]
打側騎住既寵 好得意
三星高級會員 #45
呢隻豹既眼邊紅色,型棍得來又不失霸氣
配番我呢個一般般既雙劍,簡直一個字 ---- 正啦!~
題外話,呢個景真係好岩影相:love2:
一星新手會員 #46

會飛的座騎,自己好似變左蝴蝶咁!
一星新手會員 #47
好可愛
一星新手會員 #48
可愛的
一星新手會員 #49

我覺得眾多寵物之中這個寵物是算是好看的
三星高級會員 #50

其實隻野我咁坐住佢個鼻又姐住佢隻眼真係好咩?
一星新手會員 #51

相愛的赤龍
一星新手會員 #52

由封測至公測第一隻打到既永久座騎
二星初級會員 #53
kenyeung525 發表於 14-8-27 08:04 PM
期待已久既公測

wow
奇異種子都黎埋狩龍玩
haha
四星黃金會員 #54

霸氣:redface:
一星新手會員 #55

從看到遊戲的廣告開始,這遊戲便給我一種Q版魔物獵人的感覺,而說到魔物獵人,便當然是野豬王>_<
五星白金會員 #56

隻寵行路個陣fing下fing下好可愛:thup:
三星高級會員 #57

我最鍾意依個遊戲既座騎系統XD

係路上見到鐘意的怪就可以有機會收佢做座騎0.0

而我見到最想收既就係依隻 食狼鳥

我用左1個半鐘時間過度獵殺佢既同伴先拿到手:loveliness:

黑色的翼真係好有型:love:

雖然佢好似好兇惡, 不過行既時候拍翼又飛唔起個下有D傻face_l_18:

希望喜歡 食狼鳥 的朋友加我好友 :smilie_:D:  

一星新手會員 #58

一星新手會員 #59
[img=451,551][/img]
三星高級會員 #60

角龍既霸氣樣貌,麒麟既矯健身材,簡直帥氣十足
配上高級擋風(?)及雙層(?)設計,令你高人一等!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數