狩龍戰紀

主題列表 登入
四星黃金會員 #101

我是山羊座!!!!
二星初級會員 #102

飛行寵就是漂亮,但永久還是打不出來
一星新手會員 #103

咁多隻座騎我最愛都係【冷澈‧湛甲冰狼】
因為呢隻座騎係限量版xD唔係個個都有haha
同埋佢身上會發出好似閃電既效果,令成隻狼生動不少^0^

(話到底,女人始終都係中意D閃閃發光既野呀嘛haha)
三星高級會員 #104
我最愛既坐騎係...:dump:

夠惡,,好有型
五星白金會員 #105
帥氣又可愛….第2隻馴服的 :tongue:

[attach]710894[/attach]
一星新手會員 #106

三星高級會員 #107

我喜歡這隻雪白的羊咩咩:redface:
好可愛 , 那紅絲帶跟閃閃的鈴檔
雖然走路時聲音有點煩...
但還是好喜歡
五星白金會員 #108
[attach]711173[/attach]

真係好形呢隻野@o@
二星初級會員 #109

會走會動又帥氣,
其實還有些龍系更愛,可惜一直不掉蛋((殘念:smilie_:(:
三星高級會員 #110

這隻可以嗎XD
帥死((被揍
[attach]711309[/attach]
狗狗也超帥啦wwwww
[attach]711844[/attach]
[attach]711843[/attach]
二星初級會員 #111

帥=]
二星初級會員 #112
我覺得佢一定係狩龍入面最可愛既座騎:redface:
除左顧及男生要形英帥靚正既要求 , 仲有顧及女生要可愛坐騎的需要 , 讚

[attach]711342[/attach]
三星高級會員 #113
隔黎條龍痴肥  我呢隻先係健美身材:thup:
二星初級會員 #114

岩岩經過見到呢個活動, 咁就順便發帖來支持下遊戲.
"係遊戲裡面, 巨樹蛾有著華麗既顏色, 而且又係比較少會飛的座騎, 角色會威風凜凜企係隻座騎上"

(ps: 以上的圖是自己print screen + 少量PS, 遊戲裡的screen capture resolution太低了...唔知有冇得調校)
四星黃金會員 #115

與別不同既冰狼龍:smilie_:10: 人龍合一:cheers:

四星黃金會員 #116

好的,這次要介紹的是布布鳥.
有5大原因會讓你喜愛牠...

1.刷不到的,有夠獨特
2.放到收藏又可以加1積分
3.人人有的
4.終身陪伴
5.綠色騎寵又有藍色騎寵一樣的加50%跑速

亮視點,兩隻鳩獸都在幹什麼...?!
三星高級會員 #117
[attach]711683[/attach]

速度
四星黃金會員 #118
[attach]711803[/attach]

高處不勝寒:dump:
二轉會員 #119
打不到自己喜歡的T.T
五星白金會員 #120
like爆!!:ro02:[attach]711805[/attach]

回到最頂傳統版

選擇頁數