《狩龍戰紀》公會招募區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

◢ ██████◣            ◢████◣  
   ◢   ◤      ◥◣    ◢◤     ◥◣  
   ◤        ◥◣  ◢◤      █...  
   ▎   ◢█◣   ◥◣◢◤  ◢█   █  
   ◣  ◢◤  ◥◣      ◢◣◥◣ ◢.  
   ◥██◤     ◢◤         ◥◣  
         █ ●       ●  █  
         █ 〃   ▄   〃 █  
         ◥◣   ╚╩╝   ◢◤      
          ◥█▅▃▃ ▃▃▅█◤  
             ◢◤   ◥◣
                              ┏oOO━━━━━━━┓  
                           ┃      DeL                      ]
                              ┗━━━━━━━OOo┛   
          ◢◤▕   ▎◥◣  
          ▕▃◣◢▅   ▅◣   ◢┃ 

一星新手會員 #2
thx~~推~~:smilie_:D:
三星高級會員 #3
版規第9條:嚴禁洗版,以相同、相近 或 與主題無關意思的內容不停回覆
你地呢個家族連續開幾個p0st都係介紹&收人.你地連版規都未識開咩p0st姐
and then 講下你家族.你地家族用封測碼黎引誘玩家入你地家族.真係好賤囉lol
你地家族比人穩哂笨喇.個個拎哂啟動碼就走哂人.bad
做家族會長做到好似sean哥甘死得人多 :smilie_:D5: :smilie_:D5: 笑死朕
一星新手會員 #4

回覆 bernard38015 的帖子

咁又點-.-?
我地E+先搞好個會.
你估你自己係邊個-_-/
朕朕朕朕.? 笑死人A_a
你以為自己真係朕-.-?
做人要有d 自知之明:lucky:
三星高級會員 #5
YungBb、 發表於 14-8-26 01:12 AM

咁又點-.-?

加油:thup: 祝你地穩到多d人呀~~~~~~~~~~
一星新手會員 #6
得啦我叫左版主del舊post啦= =
一星新手會員 #7

唔洗你咁好關心我地a_a
睇下自己個會 下一秒會點先拉:tongue:
一星新手會員 #8
推~~~~~~~~~~~~
四星黃金會員 #9
bernard38015 發表於 14-8-26 01:10 AM
版規第9條:嚴禁洗版,以相同、相近 或 與主題無關意思的內容不停回覆
你地呢個家族連續開幾個p0st都係介紹& ...

{:1_1:} 處事大家有眼睇既
由之前係人地公會POST招生可見
任由佢自行發展啦
不得人心既,自然會....
警醒自己唔好有類似行為就得
一星新手會員 #10
推x_x~~~~
一星新手會員 #11
推~~~~~~~~~
一星新手會員 #12
多謝大家THX 點解有個人係到搞事??
一星新手會員 #13
推~~~~~~ 已轉到:26506422
一星新手會員 #14
想問下你地玩咩服 我下載緊隻game 會長玩 可一起?
一星新手會員 #15
回覆 hibebh 的帖子

可a_a
我地玩恩地
一星新手會員 #16
我地玩加恩河地0.0
一星新手會員 #17
推~~~~~~~~
一星新手會員 #18
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
三星高級會員 #19
有冇一個會係田風??
一星新手會員 #20
回覆 yanho123 的帖子

冇....我哋整係玩加恩...
下一頁

選擇頁數