狩龍戰紀

主題列表 登入
副版主 #1

更新唔到既玩家可以試下下載哩個版本,正常係可以唔需要更新並且入到GAME,下載完之後只係需要解壓就可以開GAME~

《狩龍戰紀》免安裝版_0129:https://drive.google.com/file/d/0B05kT29QjoRMRzJaMXVjUmJMSUU/view?usp=sharing
四星黃金會員 #2
之前更新唔到入唔到GAME, 用左樓主免安裝版E+入到嚕, 多謝多謝, 樓主功德無量功德無量
副版主 #3
我見無人回以為唔WORK添,入到就好
三星高級會員 #4
都係唔得:mad:
副版主 #5
ws2143 發表於 14-8-28 08:39 PM
都係唔得

更新埋都唔得:funk: 點唔得
一星新手會員 #6
試緊版主個版本希望得啦
六星鑽石會員 #7
感謝:em060:
一星新手會員 #8
回覆 tino1990 的帖子

版主可5可以用email send個file俾我?
六星鑽石會員 #9
johnnychunhin 發表於 14-8-28 12:02 PM
回覆 tino1990 的帖子

版主可5可以用email send個file俾我?

= =  google drive 用唔到??
一星新手會員 #10
回覆 monkeymko 的帖子

down完用5到 你呢?
一星新手會員 #11

老友 我更新到啦 XD
副版主 #12
又得又唔得:funk: 同埋EMAIL SEND唔到比你一封EMAIL限左幾大架嘛

隻GAME成2.幾GB:sweat:
六星鑽石會員 #13
johnnychunhin 發表於 14-8-28 02:26 PM

老友 我更新到啦 XD

我宜加無時間玩= =
剛開學
副版主 #14
0904版本
副版主 #15
0911~~
一星新手會員 #16
真係得 !!!  THZ樓主 !!
一星新手會員 #17

下載七小時無用
謝謝分享啊
三星高級會員 #18
感謝大大!! 運行成功,但因updating WIN8.1 需時解決小問題 要升級顯示卡和DirectX9.0>.<
揪感溫!!
三星高級會員 #19
好好用!!! 我由911開始就load唔到 一dl咗呢個就掂!!
副版主 #20
9/18已更新
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數