狩龍戰紀

主題列表 登入
一星新手會員 #1
招旋轉完全係玩哂 cb個陣已經好明顯
以為ob官方實會改...點知只係改埋哂d皮毛野:ro08:
宜家pvp更加唔洗講  狂戰加埋專精+移速
你遠攻更加走唔甩 跳埋身開旋轉 有暈有隕石 你R走得甩都得番半條人命
狂戰根本係OP職

如果你講到拳牧就冇得比啦 但講求技術含量高好多
通常技術高的拳牧的確可以一套技收狂戰皮

但總體上 狂戰所需的技術不大 但威力具大
三星高級會員 #2
即刻去練返隻啦 :thup:
三星高級會員 #3
笑而不言

一星新手會員 #4
YoloQ 發表於 14-9-6 01:04 AM
即刻去練返隻啦

已經狗衝去練緊隻:smilie_:D:
9月11更新仲要加強埋大劍士
同宣佈隻GAME更名為「戰士online」冇分別:cool:
一星新手會員 #5
nonki 發表於 14-9-6 01:24 AM
笑而不言

睇你個款都知你係高端拳牧:thup:
三星高級會員 #6
reeselkh 發表於 14-9-6 01:29 AM
睇你個款都知你係高端拳牧

我係遊俠…
三星高級會員 #7
魔導:低調D阿 :smilie_:D:
一星新手會員 #8
nonki 發表於 14-9-6 01:31 AM
我係遊俠…

遊俠就算吧啦 除非裝備上相差太大
唔係不如轉火炮 洗全身+移速-減人速的龍玉 玩風爭流
可能會揪得贏既
一星新手會員 #9
YoloQ 發表於 14-9-6 01:54 AM
魔導:低調D阿

呢個職完全係悲劇
只為團p而生 副本1p1完全係......
未開獵團戰前 乖乖繼續魔笛補血吧...:surrender:
四星黃金會員 #10

雙刀 二星35橙武

打2萬7既45lv裝狂戰士

一半血都未扣就殺左佢

點睇? 唔信可以搵我挑

pvp就係玩技術,當然裝備都佔半
三星高級會員 #11
冇辦法.戰士唔勁啲冇人玩打副本冇人頂怪
一星新手會員 #12
你唔想咁快死咪升血囉 唔通你對咩職都用同一種配點同裝備咩:~:
一星新手會員 #13
回覆 reeselkh 的帖子

狂叫屈機,
咁拳可以秒人叫咩?
大劍改勁唔出奇,你試下玩大劍pvp就知咩事:smilie_:D:
一星新手會員 #14

狂叫屈機,
咁拳可以秒人叫咩?
大劍改勁唔出奇,你試下玩大劍pvp就知咩事:smilie_:D:
一星新手會員 #15

狂叫屈機,
咁拳可以秒人叫咩?
五星白金會員 #16
你全身+5 橙時裝 頂龍玉 滿專精 咩角色都會勁架啦~
三星高級會員 #17
之前個個都話砲屈機

三星高級會員 #18
港童大改造 發表於 14-9-6 03:50 PM
之前個個都話砲屈機

每次改版都風水輪流轉架啦
一星新手會員 #19
係囉,之前炮屈機戈陣又唔見有人講
五星白金會員 #20
而家魔笛 同拳都係默默咁OP  但竟然無人講