狩龍戰紀

主題列表 登入
一星新手會員 #1
昨天更新,世王出橙裝,金裝。是否己給工作室包了...整天都沒看到有人叫頻打世界王了。活動就剩下一個打不了...悲劇呀...
三星高級會員 #2
沒叫人世頻很正常

現在獵團自已看到都只叫獵團的人去打

二星初級會員 #3
:smilie_/):搵工會人幫手
五星白金會員 #4
我地公會300人.一叫就最小40幾條友去打.點會預你地
二星初級會員 #5
鬼咩~人地叫頻冇人理~叫得多都悶啦
況且唔係老馮 玩得唔開心等開新ser轉過去啦。
一星新手會員 #6
hiiragi 發表於 14-9-12 05:24 PM

咩公會300人咁犀利0_0
三星高級會員 #7
hiiragi 發表於 2014-9-12 17:24

:smilie_:(:係囉 神殿成日掃晒d王 好彩分流多 地圖多 無時無刻都搵到 而我地就夠打姐:mad:
五星白金會員 #8
rickysoso 發表於 14-9-13 05:41 PM
係囉 神殿成日掃晒d王 好彩分流多 地圖多 無時無刻都搵到 而我地就夠打姐 ...

多數都係掃分流1-6既暖丘 雪嶺 永林.其他個D留返比你地慢慢J
五星白金會員 #9
yeung0713 發表於 14-9-13 03:05 PM
咩公會300人咁犀利0_0

神殿 緋紅神殿同幻滅神殿
三星高級會員 #10
hiiragi 發表於 14-9-13 10:50 PM
多數都係掃分流1-6既暖丘 雪嶺 永林.其他個D留返比你地慢慢J

但係我都係掃果D炸WOR...經常都掃到王0.0"...真奇怪..唔通我地玩既暖風田園係兩個SER?...
三星高級會員 #11

好很憎人講野懶系大支野甘,bullshit
五星白金會員 #12
回覆 hiiragi 的帖子

掃分流1-6既暖丘 雪嶺 永林
咁同冇留有咩分別?_?
五星白金會員 #13
灰小狼 發表於 14-9-14 02:23 AM

掃分流1-6既暖丘 雪嶺 永林

咪就係話點會預你地
五星白金會員 #14
rickysoso 發表於 14-9-13 11:11 PM
但係我都係掃果D炸WOR...經常都掃到王0.0"...真奇怪..唔通我地玩既暖風田園係兩個SER?...
...

有咩咁出奇.行埋泥射一下普攻去採礦都有野拎啦
五星白金會員 #15

300人好勁仲話想開400人~ 好驚
版主 #16

其實..王出黎D時間基本上有得計.... 加恩SER 我見KUSO獵團 上次我咁岩經過地圖就出世王 即到經已望到KUSO團打緊  係幾廿人打緊
可想而知 世王時間根本有得計.. 你有心去打  一日測試幾時出就知道
BTW
其實打一野都有野羅  自己一個食又係咁 一班人食又係咁 都係出個堆野 睇你好唔好運中粒玉或者件裝咁解姐
五星白金會員 #17
灰小狼 發表於 14-9-14 02:56 AM

300人好勁仲話想開400人~ 好驚

又真係幾威下嫁.提子鳥?
五星白金會員 #18

姓 壞個位 上位都好快。
仲勁啦係咪?:console: 當佢神咁拜既門生果然仲勁
五星白金會員 #19
灰小狼 發表於 14-9-14 09:51 PM

姓 壞個位 上位都好快。

WHO拜佢唔拜我
一星新手會員 #20
hiiragi 發表於 14-9-13 10:51 PM
神殿 緋紅神殿同幻滅神殿

介唔介意回應一下..你屬於邊個神殿??
我是神殿團長暗乂星塵..
但我經常打區王都會在交易頻有叫一些比較弱小的玩家一起參加
當解日常活動的任務...情況好像和你說的不太對..?!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數