狩龍戰紀

主題列表 登入
論壇乞丐 #121

得咁小人中==重意為每個SER10個
論壇乞丐 #122

論壇乞丐 #123

一星新手會員 #124
弓喜~~~~~~~~~~
論壇乞丐 #125

論壇乞丐 #126

一星新手會員 #127
暖風女仔無人中SOSAD:band:
副版主 #128
Kyleng1024 發表於 14-10-27 06:49 PM
只是說這是甚麼活動而己...

看到也不回應太多

http://ds.alta.hk/event/20140923/

自己睇活動公告本身只係得 5 位得獎者,已經爭取左男、女各五個,揀唔中你就留個咁言係到,想表達咩意思?

回應下你個真心問:參加得就有機會中,你理得人仲有冇玩,仲有冇玩點樣定斷?就如買六合彩中左獎,你理得人有冇去拎錢?

活動公告條款寫到明遊戲規則係點,同埋參加得已經派左5000點招待,真係唔明你哩種玩家想點:surrender:
三星高級會員 #129
pasu_karina 發表於 14-10-27 06:52 PM
只有十個太少了,而家女生暖風田原一件都無~!!!
強烈要求增送~!!!!

只有5000招太少了,而家我抽哂招待一件橙都無~!!!
強烈要求增送~!!!!
一星新手會員 #130
要求增加名額~:serach:
二星初級會員 #131
好奇想問下係派咩野時裝?
二星初級會員 #132
terence1016 發表於 14-10-28 12:53 AM
好奇想問下係派咩野時裝?

:serach: 10月23日發售既時裝,姐係忍者果套
一星新手會員 #133
出賣自己...
一星新手會員 #134
大感謝!!
五星白金會員 #135
tino1990 發表於 14-10-27 09:53 PM
http://ds.alta.hk/event/20140923/

自己睇活動公告本身只係得 5 位得獎者,已經爭取左男、女各五個,揀 ...

版版息怒 :dump: :dump:
四星黃金會員 #136
中左果幾位 要著件時裝出黎萄下
一星新手會員 #137
回覆 tino1990 的帖子

hi 我係江湖術士  請問我中左橙時 點解我商城無...幾時送出嫁?
五星白金會員 #138
yman11 發表於 14-11-2 01:50 AM
回覆 tino1990 的帖子

hi 我係江湖術士  請問我中左橙時 點解我商城無...幾時送出嫁? ...

27號當日已送出 :em012:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數