頭文字D6 AA

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

1.點樣改車? (尾翼,車軚 之類ge野...)
2.改車有咩條件?
3.頭D會唔會好似灣岸咁有以下呢樣野?
https://www.youtube.com/watch?v=eF2IBX2iX3k

二轉會員 #2
https://www.youtube.com/watch?v=dWVdWSbr9EM
四星黃金會員 #3
回覆 wing12366 的帖子

咁改車有D咩條件?
二轉會員 #4
提麼喔死吧 發表於 14-11-2 08:35 PM

咁改車有D咩條件?

無                       
四星黃金會員 #5

想改咩就改咩? 唔係咩積分果D?
二轉會員 #6
提麼喔死吧 發表於 14-11-2 08:50 PM

想改咩就改咩? 唔係咩積分果D?

有錢咪得lo
四星黃金會員 #7

姐係咩意思= = ??? 到底要點先可以改車
二轉會員 #8
提麼喔死吧 發表於 14-11-2 10:06 PM

姐係咩意思= = ??? 到底要點先可以改車

夠錢咪改到lo
四星黃金會員 #9

你指GE錢係遊戲入邊定係現實?
四星黃金會員 #10
頭D用pt去買野
果樣野要10pt買到你有10pt就買到
唔夠一定買唔到
二轉會員 #11
提麼喔死吧 發表於 14-11-3 12:26 AM

你指GE錢係遊戲入邊定係現實?

梗係用game錢啦:em012:
四星黃金會員 #12

點拎GAME錢? 要打咩先有?
四星黃金會員 #13
回覆 DC(2) 的帖子

咁PT要打咩先有? 打咩可以拎多D?
二轉會員 #14
提麼喔死吧 發表於 14-11-3 09:08 PM

點拎GAME錢? 要打咩先有?

你玩一場就有
四星黃金會員 #15

玩咩模式都有? 每次有幾多?
二轉會員 #16
提麼喔死吧 發表於 14-11-3 09:59 PM

玩咩模式都有? 每次有幾多?

一場600
仲有甩尾分最多200
四星黃金會員 #17